Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic, pentru italienii de la "Tutto Mercato Web": "Dan Petrescu este o legendă vie. Ne-a învăţat să câştigăm"

Damjan Djokovic, pentru italienii de la "Tutto Mercato Web": "Dan Petrescu este o legendă vie. Ne-a învăţat să câştigăm"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Damjan Djokovic, a vorbit în presa din Italia despre partida dintre AS Roma şi CFR Cluj, de joi, de la ora 19:55, din grupele Europa League.

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic (30 de ani) se află de trei ani la Cluj, însă înainte să ajungă în România a evoluat câţiva ani în Italia: la Monza, Cesena, Bologna, Livorno şi Spezia. Fotbalistul s-a întors cu ocazia meciului dintre Roma şi CFR Cluj în Italia, chiar şi pentru câteva ore, pe care o consideră a doua sa casă.

Cu toate acestea, Djokovic a declarat, pentru italienii de la "TuttoMercatoWeb", că CFR Cluj nu va face figuraţie în meciul din Europa League, iar romanii vor avea mari bătăi de cap.

"Avem o echipă cu experienţă. Avem o medie ridicată a vârstei, dar care are experienţă în cupele europene. Vom închide jocul puţin mai mult, având în vedere calitatea romanilor din ultimii 30 de metri. Ştim că ne vom confrunta cu o echipă foarte puternică, care-şi propune un nivel de joc foarte ridicat. Pentru noi va fi o provocare. Evident că nu suntem favoriţi, dar orice se poate întâmpla în Europa.

"Îmi voi aminti întotdeauna cu mare plăcere. Am avut şansa să fac primii paşi în fotbal, paşi care contează. Acum am 30 de ani. Am avut multe experienţe în Europa. Am învăţat de la mulţi antrenori şi de-a lungul timpului m-am îmbunătăţit mereu", a declarat Damjan Djokovic.

Chiar dacă nu se află în cele mai cordiale relaţii cu Dan Petrescu, Djokovic a avut doar cuvinte de laudă la adresa "Bursucului", pe care îl consideră o "legendă vie" a fotbalului românesc.

"Echipa a câştigat trei campionate în trei ani. În România este o legendă vie. Este un antrenor foarte meticulos, care ştie să motiveze foarte bine. Datorită mentalităţii sale a înţeles cum să câştigăm şi rezultatele se pot observa", a completat Djokovic.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare