Experiențe împreună.
You are here:

Dan Alexa a anunţat când va evolua Budescu pentru Astra: ”Atunci îl voi avea pe teren”

Dan Alexa a anunţat când va evolua Budescu pentru Astra: ”Atunci îl voi avea pe teren”

Fotbal

Comentarii

Constantin Budescu a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil pentru două sezone, acesta aflându-se de câteva zile sub comanda lui Dan Alexa.

Antrenorul de 39 de ani a anunţat într-o conferinţă de presă că Budescu va fi trimis pe teren în momentul în care îi va sosi cartea verde, chiar dacă acesta ”nu este la parametrii excepţionali”.

”În momentul în care îi va veni cartea verde, îl vom avea şi pe teren.

Nu este la parametrii excepţionali. Se antrenează de două săptămâni cu noi, însă Budescu este un jucător care poate face diferenţa în orice moment şi este unul dintre jucătorii care şi-au pus amprenta asupra evoluţiilor echipelor unde a jucat”, a spus Dan Alexa la o conferinţă de presă.

Budescu a renunţat la bani pentru a veni să joace aproape de casă.

”A reziliat în condiţii favorabile, din câte am înţeles, şi a venit să joace acasă, pentru că la Astra s-a simţit cel mai bine. 7.28 Este acasă, el locuieşte în Ploieşti şi a contat foarte mult acest lucru”, a mai spus Alexa.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe