Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa a comentat reacţia patronului Ioan Niculae, după înfrângerea cu Chindia. "După asemenea rezultat şi evoluţie, este normal să fie supărat"

Dan Alexa a comentat reacţia patronului Ioan Niculae, după înfrângerea cu Chindia. "După asemenea rezultat şi evoluţie, este normal să fie supărat"

Fotbal

Comentarii

Înainte ca partida de sâmbătă seară dintre Chindia Târgovişte şi Astra Giurgiu să se termine, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae părăsit stadionul din Ploieşti şi a declarat că este supărat pe antrenorul Dan Alexa şi nu este exclusă înlocuiorea acestuia.

Pentru Ioan Niculae şi Dan Alexa, nu este tragic deznodământul partidei cu Chindia Târgovişte, ci modul în care echipa lor, Astra Giurgiu, a fost dominată de formaţia lui Viorel Moldovan. Chindia s-a impus cu 1-0, însă a dominat partida de la un capăt la celălalt, lucru recunoscut şi de antrenorul Astrei, Dan Alexa.

"Am avut o evoluţie modestă de la mijloc în sus. Chindia a meritat victoria, clar, absolut. Îi felicit. Ce pot să spun? Sunt dezamăgit de prea puţine realizări în faza de atac. Este foarte greu doar în Budescu, pentru că sunt dezamăgit de toţi jucătorii care au evoluat astăzi pe faza ofensivă. Adică prea puţine realizîri într-un meci în care ar trebui să-şi pună amprenta asupra jocului. Din punctul meu de vedere al evoluţiei, mai ales în repriza a doua, am fost o ruşine"

De asemenea, Alexa a comentat şi ieşirea nervoasă a patronului, Ioan Niculae, dinainte ca meciul să se termine.

"După asemenea rezultat şi după asemenea evoluţie, e normal să fie dânsul supărat. Dânsul decide. Am mai spus-o, domnul Niculae, am o relaţie foarte bună cu dânsul. El decide. Asta este. Cu dânsul vorbesc, dânsul are părerea lui. Am băgat jucătorii care erau apţi şi care am considerat că sunt  cei mai buni, de fapt, jucătorii pe care-i aveam 100% pentru meciul de astăzi şi au jucat prost. Vă daţi seama că e dezamăgit atunci când te bate Chindia, cu tot respectul pentru ei, şi nu doar că te bate, dar Chindia te-a dominat, 10-15 minute teritorial şi ar fi culmea să fie mulţumit, nu? Din păcate suferim cu echipele mici. Este vina mea. M-aş fi aşteptat mai mult la meciurile cu Clinceni şi Chindia"

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare