Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa a fost suspendat două meciuri. Ce amenzi au primit FCSB, Dinamo şi Politehnica Iaşi

Dan Alexa a fost suspendat două meciuri. Ce amenzi au primit FCSB, Dinamo şi Politehnica Iaşi

Cupa României

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat sancţiunile decise vineri de Comisia de Disciplină şi Etică cu privire la abaterile înregistrate la meciurile din Cupa României.

Ca urmare a meciului Dunărea Călăraşi – FCSB, scor 2-1, Raul Rusescu (FCSB), care a fost eliminat, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei. Tehnicianul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, a fot suspendat două jocuri şi penalizat cu 360 de lei, conform unui articol referitor la părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve.

FCSB a primit o penalitate sportivă de 910 lei în baza unui articol referitor la comportarea neregulamentară a echipei (numărul de cartonaşe galbene).

După jocul AFK Csikszereda – Dinamo, câştigat de gazde la loviturile de departajare, Magyari Szilard (Csikszereda) a fost suspendat un joc şi penalizat cu 160 de lei, iar Dinamo a primit o penalitate sportivă de 910 lei, din cauza numărului de cartonaşe galbene primite de jucătorii săi.

Şi CSM Politehnica Iaşi a fost penalizată cu 910 lei pentru cartonaşele galbene primite, iar Andrei Cristea a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 5.000 de lei pentru comportare jignitoare sau ameninţare la adresa oficialilor de joc.

Octavian Abrudan (Universitatea Cluj) a fost suspendat un joc şi penalizat cu 530 de lei, Răzvan Pleşca (Gaz Metan Mediaş) a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3000 de lei, iar Fofana Boubacar (Gaz Metan Mediaş) a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 5.000 de lei.

Afla mai multe despre: frffcsbdinamocomisia de disciplina si etica 

viewscnt
Articole similare