Experiențe împreună.
You are here:

Dan Alexa a răbufnit! Antrenorul Astrei l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a intervenit în conflictul dintre el şi Anamaria Prodan

Dan Alexa a răbufnit! Antrenorul Astrei l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a intervenit în conflictul dintre el şi Anamaria Prodan

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a rupt tăcerea după ce a fost lovit de Anamaria Prodan.

"Vreau să precizez următoarele aspecte. Sunt un bărbat divorţat, adică liber. Ca orice bărbat liber îmi permit să ies cu diverse domnişoare pentru o zi, două sau pentru o noapte. Sunt un bărbat asumat de fel.

Am 2 fetiţe minunate care sunt universul meu şi nu aş vrea să le dezamăgesc vreodată în viaţa mea. Pentru ele trăiesc. Pentru ele şi pentru fotbal. Educaţia pe care am primit-o eu de la mama şi familia mea spune aşa - «un bărbat adevărat ocroteşte şi apăra o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mâna la o femeie nici dacă moare. Femeia este făcută sa fie respectata şi iubită»", a declarat Dan Alexa pentru Prosport.

Apoi, Alexa le-a dat răspuns celor care l-au acuzat că nu a ripostat atunci când a fost lovit de soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Printre ei s-a numărat şi patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

„Lătrăii care vorbesc pe la televizor sau prin ziare sunt patetici. Jenanţi. Cei ce se dau în spectacol şi fac declaraţii de genul «Alexa este femeie fiindcă nu a fost în stare să o bată pe Anamaria Prodan» sunt jena definiţiei de bărbat!

Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilăresc. Anamaria Prodan nu este bărbat. Este femeie. Femeile reacţionează haotic, reacţionează la impuls. [...] Am clarificat şi acest subiect şi am predat o lecţie de viaţă şi educaţie tuturor bărbaţilor din România”, a mai spus Alexa.

"Să mă ierte Dumnezeu, dar eu o luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam. Găseam şi o foarfecă şi o tundeam! Nu contează că ieşea scandal. Să se înţeleagă şi să ştie lumea ce înseamnă bărbatul şi femeia. Eu vorbesc la modul general, nu de Anamaria.

Ştie să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Ştie să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poţi să baţi un bărbat, iar el să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se înveţe minte, dacă sunt idioţi şi proşti", spunea Gigi Becali.

viewscnt
Articole similare