Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa a recunoscut că a primit ofertă să fie antrenor la FCSB: ”M-am şi întâlnit cu domnul Becali, am vorbit despre fotbal, despre viaţă”

Dan Alexa a recunoscut că a primit ofertă să fie antrenor la FCSB: ”M-am şi întâlnit cu domnul Becali, am vorbit despre fotbal, despre viaţă”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a recunoscut că a primit o ofertă de la FCSB şi chiar s-a întâlnit cu Gigi Becali, în urmă cu doi ani. Însă, până la urmă, patronul FCSB l-a ales atunci pe Mihai Teja.

Gigi Becali a vrut să-l aducă antrenor la FCSB pe Dan Alexa, în urmă cu doi ani, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Alexa a recunoscut că a primit o ofertă şi spune că discuţiile au fost blocate de patronul FCSB, care l-a preferat atunci pe Mihai Teja.

Dan Alexa, despre oferta primită de la FCSB: ”N-a fost să fie”

În prezent la ASU Poli Timişoara, unde are performanţe excelente şi poate promova în Liga 1, Dan Alexa ar fi putut avea alt traseu în carieră. În urmă cu aproximativ cu doi ani, în decembrie 2018, Dan Alexa a primit o ofertă de FCSB. Ar fi putut fi o adevărată surpriză, deoarece Dan Alexa a făcut carieră în tricourile rivalelor Dinamo şi Rapid Bucureşti.

Fostul mijlocaş defensiv a recunoscut la Look Sport Live că a primit acea propunere de la Gigi Becali, a avut o întâlnire cu patronul FCSB, care până la urmă l-a preferat pe Mihai Teja.

”M-am şi întâlnit cu domnul Becali. Acum vreo doi ani... Şi n-a fost să fie. A mers pe Teja şi asta e. Am discutat aşa... ne-am întâlnit, am vorbit despre fotbal, despre viaţă, dar alegerea lui a fost Mihai Teja. Atâta tot. Am vorbit, nu a fost să fie”, a recunoscut Dan Alexa la Look Sport Live.

Dan Alexa a primit o ofertă de la FCSB şi când era jucător

Interesant este că Dan Alexa a fost foarte aproaep de FCSB şi când era jucător. În ianuarie 2006, după ce s-a despărţit de chinezii de la BJ Guoan, Dan Alexa a primit o ofertă consistentă de la Gigi Becali. Fostul mijlocaş a fost convins cu un salariu foarte bun, a fost aproape să semneze, dar s-a răzgândit în ultimul moment, după ce a primit o ofertă de la Dinamo:

”De semnat, nu am semnat. A venit MM Stoica după mine în China, deja când plecasem, refuzasem, el nu ştia că refuzasem, era pe avion. Vorbisem cu Gigi Becali, îmi făcuse o ofertă foarte mare, era chiar înainte de echipa aia UEFAntastică. Olăroiu mă voia, apoi au intervenit Neţoiu, Badea şi m-au convins să refuz. MM venise să semnăm contractul. Pe drum s-a sucit treaba", a dezvăluit Dan Alexa, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare