Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa atacă arbitrajul după meciul pierdut de ASU Poli Timişoara. ”Coza e rapidist. A fost în galerie!”

Dan Alexa atacă arbitrajul după meciul pierdut de ASU Poli Timişoara. ”Coza e rapidist. A fost în galerie!”

Liga 2

Comentarii

Dan Alexa a atacat arbitrajul după ce ASU Poli Timişoara a pierdut pe terenul Rapidului, scor 0-1, într-un meci ala etapei cu numărul 8 din play-off-ul pentru Liga 1.

În minutul 17, Ionuţ Coza, arbitrul partidei a văzut un henţ în careu la Bocşan şi i-a arătat al doilea galben. Lovitura de la 11 metri a fost ratată, dar bănăţenii au jucat restul meciului în inferioritate numerică. 

”O ruşine de arbitraj, toată maniera de fapt, am jucat în 10 din minutul 17. A fost fault în atac în primă fază şi nu a fost henţ, era o mişcare naturală a mâinii. S-a rupt echilibrul, până atunci Rapidul nu ajunsese la poarta noastră.

Coza, un arbitru pe care l-am apreciat până acum, e un rapidist, a fost şi în galerie! Rapidul nu avea nevoie de arbitri ca să ne bată. Eliminarea a fost decisivă. Mai sperăm acum doar la locul 4, echipa a arătat că merităm să fim aici. Am venit ca să ajut, strict sufleteşte, păcat, meritam cel puţin 3-4 puncte în plus”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului. 

ASU Poli Timişoara rămâne pe locul 5 în clasament, cu 39 de puncte, fiind la 4 puncte de Dunărea Călăraşi, care ocupă un loc care îi asigură prezenţa la baraj. Rapid este pe locul 2, cu 49 de puncte. 

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare