Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa continuă şicanele cu dinamoviştii: ”Aş vrea să întâlnesc Dinamo în optimile de finală”

Dan Alexa continuă şicanele cu dinamoviştii: ”Aş vrea să întâlnesc Dinamo în optimile de finală”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins Flacăra Horezu, scor 2-0.

”Am ratat foarte multe situaţii, felicitări portarului de la Horezu. 02 48 Un talent incredibil şi pentru mine a fost o surpriză. Pentru noi important e că am trecut, am menajat 7 jucători, dar cred că a fost un joc bun de Cupă. Am controlat jocul, am ratat foarte mult, dar Horezu a avut o evoluţie bună, au jucat cu foarte multă ambiţie”, a spus Dan Alexa la finalul meciuluil.

Întrebat pe cine ar vrea să întâlnească mai departe, Dan Alexa a spus că nu ştie care sunt echipele din ”optimi”, dar speră să întâlnească formaţia din Ştefan cel Mare: ”A, nu ştiu. Nici nu ştiu cine s-a calificat. Dinamo vreau”

Cu această declaraţie, Alexa continuă şicanele cu fanii dinamovişti pe care i-a numit ”pisoi”

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat după meciul cu Dinamo, scor 3-2, că galeria dinamovistă l-a ameninţat şi înjurat, însă îşi arată răutatea doar din tribună, de fapt fiind “nişte pisoi”.

“Li s-au permis foarte multe. E de vină Negoiţă, pentru că a trecut cu vederea. Pisoi. Pentru mine sunt nişte pisoi. Şi când vă văd pe stradă mulţi fac poze cu mine. Eu îi aştept cu drag. Eu vreau să văd când mă caută cineva dintr-o galerie să mă bată. Vreau să văd ziua când îşi fac ei commando-uri şi vin să-l bată pe Dan Alexa. Vă spun eu, nu o să se întâmple niciodată, pentru că sunt pisoi”, a spus Alexa la conferinţa de presă de după meci.

Afla mai multe despre: dan alexaastradinamo,  

viewscnt
Articole similare