Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, declaraţie măgulitoare la adresa lui Mircea Rednic: „Cea mai bună mutare”. Ce spune despre Niculescu

Dan Alexa, declaraţie măgulitoare la adresa lui Mircea Rednic: „Cea mai bună mutare”. Ce spune despre Niculescu

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a fost şi el în cărţi pentru preluare lui Dinamo, dar oficialii din Ştefan cel Mare au ales atunci să meargă pe mâna lui Niculescu, care a rezistat doar trei meciuri pe banca ”Câinilor”, în locul său find adus experimentatul Mircea Lucescu.

Antrenorul Dunării Călăraşi consideră că mutarea este una de bun augur pentru Dinamo, echipă care traversează  momente extrem de dificile, ocupând locul 12 în clasamentul Ligii 1.

„Aducerea lui Mircea Rednic a fost cea mai bună mutare, îmi pare rău pentru Claudiu pentru că e un antrenor bun, de mare perspectivă, dar Rednic are foarte mare experienţă. 

Am apreciere pentru toate echipele unde am jucat, am antrenat Rapidul, o echipă cu un farmec aparte la care ţin foarte mult, am antrenat Timişoara acasă , normal că îmi doresc sa antrenez Dinamo. Da, multă lume îşi doreşte să antreneze Dinamo, eu îmi doresc să câştig trofee cu Dinamo, e o diferenţă. Nu m-ar încânta să vin să stau două săptămâni sau două luni”, a spus Dan Alexa la finalul partidei pe care echipa sa a încheiat-o la egalitate cu Dinamo, scor 1-1.

Afla mai multe despre: dinamodunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare