Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, despre o eventuală implicare a Anamariei Prodan în transferurile Rapidului: ”Este impresarul meu şi atât”

Dan Alexa, despre o eventuală implicare a Anamariei Prodan în transferurile Rapidului: ”Este impresarul meu şi atât”

Liga 2

Comentarii

Dan Alexa a ţinut să lămurească şi relaţia pe care o are cu Anamaria Prodan, în contextul în care a existat suspiciunea că va aduce la Rapid jucători impresariaţi de aceasta.

Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului, însă printre suporterii giuleşteni au existat nelămuriri în ceea ce priveşte jucătorii pe care tehnicianul în vârstă de 40 de ani îi va transfera, dată fiind relaţia apropiată pe care o are cu Anamaria Prodan. Alexa a lămurit situaţia şi spune că Anamaria Prodan nu s-a implicat în niciun fel în negocierile dintre el şi Rapid, ci doar s-a asigurat că este totul în regulă cu contractul:

”În iarnă nu s-a pus problema să vin, nu am discutat cu absolut nimeni. Despre asociere, Ana Maria Prodan este impresarul meu şi atât. Ana Maria Prodan este managerul meu, s-a uitat doar pe contract, aşa cum am mai spus, am avut jucători şi de la Giovani, şi de la Apostu pe unde am fost”, a declarat Dan Alexa.

Burcă: ”Noi nu avem impresari de casă”

Ovidiu Burcă, preşedintele Rapidului, a ţinut să explice şi el politica pe care o urmează clubul când vine vorba despre transferuri. Burcă a dat asigurări că nu va exista niciun dubiu în privinţa jucătorilor care vor veni:

”Noi, pe parcursul acestui timp, am lucrat cu toţi impresarii. Noi nu lucrăm cu impresari care să ne aducă jucătorii, noi identificăm jucătorii şi de-abia apoi ştim cine sunt impresarii lor. Nu avem impresari de casă, cu care să lucrăm. Dacă cineva va avea vreun semn de întrebare că începe vreun monopol al vreunui impresar, să fie liniştit că lucrul ăsta nu se va întâmpla. Dan a semnat pe un an şi jumătate”, a dat asigurări Ovidiu Burcă.

Dan Alexa, pălmuit de Anamaria Prodan, când era la Astra

Între Dan Alexa şi Anamaria Prodan a existat un incident rar întâlnit. La începutul sezonului, când era la Astra, antrenorul în vârstă de 40 de ani a fost pălmuit de Anamaria Prodan, după un meci cu FC Botoşani. Ulterior, impresara a afirmat că totul a pornit de la o ceartă pe marginea unor transferuri nereuşite: ”Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare