Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, după ce eliminat-o pe FCSB din Cupă: ”Îl respect pe domnul Becali, nu pot să-i dau nicio replică!”

Dan Alexa, după ce eliminat-o pe FCSB din Cupă: ”Îl respect pe domnul Becali, nu pot să-i dau nicio replică!”

Cupa României

Comentarii

Dan Alexa a avut un discurs echilibrat după ce a eliminat-o pe FCSB din optimile Cupei României. Antrenorul Dunării Călăraşi spune că a profitat de slăbiciunile din apărarea adversă, deoarece Dică n-a putut să trimită niciun fundaş central de meserie.

Dunărea Călăraşi s-a impus cu 2-1 în faţa FCSB-ului şi s-a calificat în sferturile Cupei României, un rezultat istoric pentru echipa antrenată de Dan Alexa. Tehnicianul Dunării Călăraşi spune că este o victorie meritată şi s-a abţinut să-i răspundă lui Gigi Becali, cel care la meciul din campionat i-a strigat ”Dane, acum vrei să mă şi baţi?”

”Ce replică aş putea să dau? Domnul Becali este un patron care investeşte foarte mult, îşi doreşte foarte mult să câştige. A declarat că nu-l interesează Cupa, deşi nu cred. Îl respect pe Gigi Becali. Bagă foarte mulţi bani. Sigur, cu greşelile pe care le face, dar nu comentez. În rest, sub nicio formă nu pot să-i dau replici, chiar nu sunt în măsură să-i dau replici.

Am avut mai multe ocazii decât Steaua. Una peste alta, este o victorie istorică, a fost primul meci în nocturnă. Am încercat să profităm că Steaua pe axul central n-a avut niciun fundaş central de meserie. A fost un meci aproape perfect, am avut multe şanse de gol. Este o victorie meritată. Am preferat să nu odihnesc prea mulţi jucători, pentru că voiam să profit de momentul ăsta”, a declarat Dan Alexa la microfonul Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: dan alexadunarea calarasicupa romanieifcsb 

viewscnt
Articole similare