Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, lecţie de fair-play după eşecul cu Mediaş: ”Nu meritam nimic! Ei au fost mult mai buni” L-a pus la colţ pe Gabi Iancu

Dan Alexa, lecţie de fair-play după eşecul cu Mediaş: ”Nu meritam nimic! Ei au fost mult mai buni” L-a pus la colţ pe Gabi Iancu

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, iar lupta pentru retrogradare rămâne în continuare deschisă.

La finalul confruntării, Dan Alexa a recunoscută că Dunărea Călăraşi nu merita nimic din această partidă. Tehnicianul gazdelor l-a taxat pe Gabi Iancu pentru uşurinţa cu care a fost eliminat.

Am întâlnit o echipă net superioară, care a meritat să câştige. În prima repriză, ei au avut multe situaţii de a marca, au meritat victoria. La noi se vede că nu avem atacanţi.

Sunt foarte supărat pe Iancu, pentru acel cartonaş roşu. Pe el voiam să-l schimb, dar a fost eliminat chiar înainte de schimbare.

Eu îl felicit pe Edi Iordănescu pentru că a reuşit să-şi câştige toate meciurile cu echipele de la retrogradare şi merită să fie acolo sus. Nu meritam absolut nimic azi. Cel mai bun lucru e că n-am pierdut la două goluri diferenţă. Suntem o echipă care s-a chinuit mult sezonul ăsta, iar locul este meritat”, a spus Dan Alexa, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexacalarasi,  

viewscnt
Articole similare