Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa n-a negat discuţiile pentru preluarea Astrei: ”Vom vedea de mâine încolo”

Dan Alexa n-a negat discuţiile pentru preluarea Astrei: ”Vom vedea de mâine încolo”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa a lăsat de înţeles că poartă negocieri cu Astra, acolo unde ar urma să-i ia locul lui Gigi Mulţescu. După egalul cu CFR Cluj, scor 0-0, antrenorul Dunării Călăraşi spune că totul se va lămuri în zilele următoare.

Astra schimbă din nou antrenorul, după ce a pierdut cu 2-1 în faţa lui Poli Iaşi. Fosta campioană a anunţat deja că vor fi schimbări pe banca tehnică, iar una dintre variante ar fi Dan Alexa. Antrenorul Dunării Călăraşi n-a negat discuţiile, în momentul în care a fost întrebat despre această variană.

”Nu vreau să comentez astăzi, vreau să discut doar despre jocul de astăzi, vom vedea de mâine încolo. S-a creeat un grup bun, avem un grup fantastic, nu jucători de top, dar avem o echipă. O echipă foarte unită, îi iubesc pe toţi. Repet, nu vreau să comentez, pentru că nu e nimic concret, vom vorbi în zilele următoare. Astra are echipă de play-off, a câştigat campionatul şi a fost mereu acolo, în faţă, au o echipă tânără, nu ştiu ce se întâmplă acolo”, a declarat Dan Alexa.

Afla mai multe despre: dan alexadunarea calarasiliga 1astra 

viewscnt
Articole similare