Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dan Alexa nu a mai dorit să continue sau nu i s-a mai prelungit". Florin Manea ştie cine îi poate lua locul "Chirurgului" pe banca Rapidului!

"Dan Alexa nu a mai dorit să continue sau nu i s-a mai prelungit". Florin Manea ştie cine îi poate lua locul "Chirurgului" pe banca Rapidului!

Rapid

Comentarii

Fostul director sportiv al Rapidului, Florin Manea, a analizat situaţia din cadrul clubului, după ratarea promovării în Liga 1. Impresarul a afirmat că Dan Alexa deja ar fi făcut pasul în spate, dar şi că acum aşteaptă mai mulţi rapidişti în club.

Schimbări importante la Rapid după sezonul ratat din Liga 2

În cadrul clubului din Giuleşti au loc primele schimbări, înainte de noul sezon. Directorul general al Rapidului, Ovidiu Burcă, şi-a dat demisia din club, după ratarea promovării, iar în locul său ar putea fi instalat Daniel Niculae. Inclusiv preşedintele Daniel Pancu ar putea pleca la Poli Iaşi, ca antrenor. 

Florin Manea a aflat că soarta lui Dan Alexa a fost decisă şi acum aşteaptă rapidişti dedicaţi în cadrul clubului:  

"Rapidul merge înainte fără oricine. E bine că existăm. Nu mai ştim nimic, pentru că nu am mai sunat. M-am apucat de treabă, că este perioadă de transferuri. Am încercat să îl sun (n.r. - pe Ovidiu Burcă), ieri vorbisem cu el şi nu ştiam nimic de acest lucru (n.r. - despre demisie). Spunea că e dezamăgit, cum suntem toţi, pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu nu cred că merita să iasă din acest proiect. Dar dacă asta e decizia lui, trebuie să o respectăm.

Din ce am înţeles Pancu are ofertă de la Iaşi, Alexa nu a mai dorit să continue sau nu i s-a mai prelungit. Am văzut o variantă cu Daniel Niculae preşedinte. M-aş bucura foarte tare să se întâmple acest lucru. Sunt o grămadă de rapidişti dintre care să se aleagă noul antrenor. Florin Motroc, Măldărăşanu, Viorel Moldovan... Sunt, au variante. Depinde cine se va înhămă la munca asta. Eu sper să nu se mai facă greşelile de anul trecut. Adică ar trebui lăsaţi oamenii care se pricep să se ocupe. 

(n.r. - Tu te mai implici?) Momentan nu îmi doresc, dar voi ajuta. Dacă mi se va cere ajutorul, voi ajuta. Eu sunt născut rapidist, nu pot să mă dezic de treaba asta. M-aş bucura să îl văd pe Daniel Niculae preşedinte sau pe unul dintre rapidiştii noştri în conducere, că în momentul de faţă nu mai e nimeni şi nu e normal. Trebuie să avem pe cineva să ne reprezinte acolo. Poate şi pe banca tehnică, poate şi în teren", a declarat Florin Manea. 

Afla mai multe despre: dan alexarapidflorin manea 

viewscnt
Articole similare