Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa nu le dă nicio şansă "câinilor": "Mai degrabă ia FCSB titlul decât să ajungă Dinamo în play-off!"

Dan Alexa nu le dă nicio şansă "câinilor": "Mai degrabă ia FCSB titlul decât să ajungă Dinamo în play-off!"

FCSB

Comentarii

A câştigat eventul cu Dinamo şi a fost dorit insistent de Gigi Becali şi MM Stoica la FCSB, atunci când juca în China, la Beijing Hyundai. Acum, Dan Alexa e antrenor la Călăraşi şi a vorbit despre meciul de duminică, transmis în direct de Telekom Sport, de la ora 21:00.

"Dinamo a cam încurcat-o pe Steaua în ultimii ani indiferent de ce probleme avea echipa. Eu cred că o s-o încurce şi anul ăsta. Vor vrea să se autodepăşească!  Steaua (n.r. FCSB) e vulnerabilă acum, indiferent de jucătorii pe care îi are la mijloc sau în atac. Baza sunt fundaşii centrali într-o echipă, iar acum Steaua suferă serios. Dinamo chiar dacă a jucat prost, a primit un singur gol în ultimele trei meciuri. Şi ăla de la Călăraşi! Dinamo este în proces de reconstrucţie, vin jucători noi. Jucători pe care Rednic îi ştie şi nu mai riscă. Dacă ratează transferurile o să le fie foarte, foarte greu, pentru că toţi îşi pun speranţe în jucătorii ăştia", spune Alexa.

Întrebat în GSP ce e mai uşor de îndeplinit: să ia FCSB campionatul sau să ajungă Dinamo în play-off, Dan Alexa a răspuns: "Să ia Steaua titlul, deşi o văd pe CFR favorită! Dinamo a pierdut foarte multe puncte, are doar 16 şi e nevoie de 40-41 ca să ajungă în play-off. Şi mai sunt 12 meciuri... Este foarte greu să aibă un parcurs aproape perfect. Degeaba au venit jucători cu CV dacă ei n-au mai jucat de nu ştiu cât timp şi nu sunt pregătiţi".

Afla mai multe despre: dan alexafcsbdinamoderby de romaniaanaliza 

viewscnt
Articole similare