Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, optimist în privinţa reluării sezonului competiţional: "Se va juca, dar să vedem în ce variantă!"

Dan Alexa, optimist în privinţa reluării sezonului competiţional: "Se va juca, dar să vedem în ce variantă!"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, a vorbit pentru Telekom Sport despre reluarea campionatului intern, la nivelul primelor două ligi.

Dan Alexa a fost numit antrenor la Rapid, dar nu a apucat încă să debuteze pe banca giuleştenilor. Înlocuitorul lui Daniel Pancu a fost oprit momentan de pandemia de coronavirus, care a întrerupt fotbalul românesc. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Alexa a mărturisit: "O perioadă cu care nu ne-am mai confruntat... Foarte greu, încercăm să diminuăm pierderile, să facem ce ne permite timpul şi tehnologia. Avem nişte reguli, nu putem ieşi din casă, nu ne putem antrena, încercăm să facem online. Este un program, am înţeles că toate echipele îl au acum, unde poţi să îi vezi, poţi să îi monitorizezi în timp real. Faci antrenamente cu ore clare, un program strict, dar e prea puţin pentru a reuşi să duci un jucător la un nivel optim"

De cât timp mai e nevoie după decizia de reluare a campionatului? "Depinde în cât timp jucăm. Eu cred că minim trei săptămâni ne-ar trebui pentru a ne recăpăta ritmul, pentru a încerca cât de cât să ne antrenăm în condiţii de joc" mărturiseşte tehnicianul care are trei promovări la activ din liga a doua, în prima ligă.

"Probabil or să fie nişte reguli clare. Să vedem ce se va întâmpla după 15 mai, să vedem cum se vor relaxa lucrurile. Eu cred că se va juca, pentru că aşa este normal. Nu ştiu în ce variantă se va juca, dacă se va face playoff-playout, varianta scurtă, sau dacă se vor juca toate meciurile, vorbind strict de liga a doua" a mai spus Alexa, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare