Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa primeşte ce a cerut. Astra, super transfer la o zi după scandalul monstru de la Giurgiu

Dan Alexa primeşte ce a cerut. Astra, super transfer la o zi după scandalul monstru de la Giurgiu

Fotbal intern

Comentarii

Astra Giurgiu a anunţat, duminică seară, transferul fundaşului dreapta portughez David Bruno, fotbalist crescut la FC Porto, care a jucat ultima oară la Tondela.

"Clubul Astra a încheiat tratativele privind un nou transfer, reuşind o achiziţie importantă- portughezul David Bruno. Fost internaţional de juniori şi tineret al Portugaliei, jucător crescut de un nume mare al fotbalului european - FC Porto, Bruno a evoluat ultimul sezon în prima ligă lusitană, la Tondela, club unde a bifat aproape 30 de partide oficiale!

În vârstă de 27 de ani, apărătorul lateral a semnat pentru următoarele două sezoane cu Astra, urmând să se prezinte de luni la antrenamente. Bun venit şi mult succes, David Bruno!", se precizează în comunicat.

Anamaria Reghecampf l-a lovit pe Dan Alexa

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Botoşani, în prima etapă a Ligii I, meci la care oaspeţii au condus cu 2-0 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 71.

La finalul meciului de la Giurgiu a avut loc un scandal monstru, antrenorul Astrei, Dan Alexa, fiind lovit de Anamaria Reghecampf. Cei doi au susţinut că motivul conflictului ar fi fost legat de transferurile făcute în această vară de Astra.

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare