Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a făcut SHOW la prezentarea oficială la U Craiova. Toţi cei din sală au râs. Cu ce poreclă s-a ales: "Tot stadionul sper să mă strige aşa"

Dan Nistor a făcut SHOW la prezentarea oficială la U Craiova. Toţi cei din sală au râs. Cu ce poreclă s-a ales: "Tot stadionul sper să mă strige aşa"

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu U Craiova, unde va purta numărul 16. Charismaticul fotbalist a reuşit să-i amuze pe cei prezenţi în sala de la conferinţa de presă, după ce a dezvăluit că printre noii colegi i se spune "Ceapă".

Dan Nistor, primele cuvinte la U Craiova

Fostul căpitan al lui Dinamo a ales să plece din "Ştefan cel Mare" în această iarnă cu destinaţia Craiova, unde va fi una dintre vedetele echipei, care speră să se lupte la titlu cu CFR Cluj, Astra şi FCSB. Mijlocaşul a vorbit pentru prima dată din postura de fotbalist al oltenilor şi a recunoscut că încearcă să-i câştige pe fani. 

"Mă bucur că sunt aici, mă bucur că cei de aici s-au gândit la mine. Vreau să-i mulţumesc domnului Rotaru şi le promit solemn fanilor că mă vor iubi! Este o lovitură pentru U Craiova că m-a adus. La Dinamo au fost probleme mari, iar tot ce s-a scris în ultima vreme s-au spart în capul meu.

Vreau să demonstrez că oamenii de aici nu s-au înşelat în privinţa mea. Eu cred atât în câştigarea Cupei cât şi a campionatului", a declarat Dan Nistor în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, Nistor a recunoscut că s-a ales şi cu o poreclă, odată cu transferul la U Craiova: "Am primit deja o poreclă: 'Ceapă'. Sper ca la primul meci să marchez şi tot stadionul să strige 'Ceapă', 'Ceapă'", a mai spus noul fotbalist din Oltenia. 

"Am venit la Craiova să câştig titlul, Cupa şi să particip în cupele europene. M-au convins să vin aici datorită stadionului şi suporterilor minunaţi. Mai cântam imnul Universităţii când eram în autocarul Pandurilor, e adevărat. Sper să nu dezamăgesc aici, pentru că oamenii de aici au foarte mare încredere. Cred că pot face performanţă cu Universitatea Craiova. Mai avem 4 meciuri foarte importante, iar în play-off vom vedea cine se va califica.

La echipa naţională mă voi gândi în martie, acum mă gândesc doar la Universitatea Craiova. Am fost primit foarte bine aici. Şi Alex Mitriţă a fost un factor important pentru a mă decide să vin aici. Mă gândesc chiar să-mi închei cariera, dar abia am venit aici. Acum trebuie să dovedesc că merit să joc aici. Am un nume bun în România şi le promit suporterilor că nu-i voi dezamăgi”, a mai spus ex-dinamovistul. 

 

Afla mai multe despre: dan nistoru craiovaprezentare dan nistor u craiova 

viewscnt
Articole similare