Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor crede că echipa sa merita victoria: ”Am arătat mult mai bine” Mijlocaşul din Bănie se aşteaptă la un playoff greu: ”Sper să fie anul nostru”

Dan Nistor crede că echipa sa merita victoria: ”Am arătat mult mai bine” Mijlocaşul din Bănie se aşteaptă la un playoff greu: ”Sper să fie anul nostru”
Comentarii

CFR nu a putut să profite de pasul greşit făcut de FCSB şi a terminat sezonul regulat pe locul doi. Campioana a remizat fără gol la Craiova. Jucătorii s-au luat la întrecere la nimerit bara.

Clujenii încheie sezonul regulat pe locul doi în clasament, iar oltenii termină pe poziţia a treia. În minutul 5, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid. Tot în prima repriză, gazdele au ratat trei ocazii importante, trimiţând mingea în bară. Şi CFR Cluj a avut o bară.

”Avem o defensivă foarte bună şi acest lucru ne dă încredere la atacanţi, la mijlocaşi. Mica noastră problemă e în faţă, că nu marcăm” a explicat Dan Nistor, unul dintre cei mai experimentaţi şi valoroşi mijlocaşi din Liga 1, la finalul remizei cu CFR Cluj.

„Sperăm ca în play-off să o facem, pentru că acolo vor fi 10 finale foarte importante şi se va decide campionatul.” a mai adăugat mijlocaşul oltenilor, care se aşteaptă la zece finale în playoff: ”Eu sper ca acest an să fie anul nostru şi să nu ne mai împiedicăm ca anul trecut. Echipa arată mult mai bine şi chiar dacă azi am făcut un 0-0, cred că meritam victoria azi.” a încheiat el. 

CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.  Ultimele partidei ale sezonului regulat, Poli Iaşi – FC Hermannstadt şi FC Viitorul – Gaz Metan Mediaş, se vor disputa luni.

 

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare