Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor crede că U Craiova merita victoria în partida cu Voluntari. "Am fi meritat victoria, am avut foarte multe ocazii"

Dan Nistor crede că U Craiova merita victoria în partida cu Voluntari. "Am fi meritat victoria, am avut foarte multe ocazii"
Comentarii

Craiova a făcut egal cu Voluntari, scor 1-1. După meci Nistor a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre faptul că echipa sa merita victoria în această seară (n.r. marţi). Fostul jucător al lui Dinamo a mai discutat şi despre cearta cu Papură.

Dan Nistor crede că U Craiova merita victoria în partida cu Voluntari

Craiova a jucat cu Voluntari în meciul din etapa cu numărul 19 din Liga 1. La finalul partidei terminate cu scor 1-1, Dan Nistor a ieşit la declaraţii şi a discutat despre ceea ce s-a întâmplat pe teren şi despre faptul că echipa sa merita să câştige meciul.

"În seara am fi meritat victoria, am avut foarte multe ocazii, din păcate nu am reuşit să fructifiăm acele ocazii. Eu am mai zis, în primul rând trebuie să jucăm pentru a fi calificaţi în play-off, după care vor urma demersurile aşa cum trebuie. Trebuie să ne gândim în primul rând la calificare în play-off.

"E supărător când ai meciul în mână şi nu câştigi. Îţi creezi ocazii la fiecare meci, dar trebuie să muncim mai mult şi cu siguranţă mingea va intra şi prima oară, şi a doua oară şi tot aşa.", a declarat Dan Nistor.

Cearta dintre Nistor şi Papură 

Nistor a mai discutat şi despre momentul tensionat dintre el şi Papură. Fostul fotbalist al lui Dinamo a menţionat că a fost doar o ieşire nervoasă, iar la final a vorbit despre partida cu FC Argeş.

"Nu m-am certat niciodată cu Mister, a fost o răbufnire a mea pentru că nu ne ieşea jocul şi îmi doream foarte mult să câştig. Cei care au jucat fotbal, ştiu...cei care nu...nu pot să le explic.", a mai spus Nistor.

"Sperăm ca la meciul cu FC Argeş să reuşim aceste 3 puncte.", a adăugat fotbalistul lui Craiova.

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare