Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, declaraţie în stilul său caracteristic: "Dacă eram mai inteligent, poate marcam pentru 4-3!"

Dan Nistor, declaraţie în stilul său caracteristic: "Dacă eram mai inteligent, poate marcam pentru 4-3!"

Dinamo București

Comentarii

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, 3-3 pe Arena Naţională, în direct la Telekom Sport. Dan Nistor şi Mihai Popescu au fost doi dintre cei doi marcatori ai "câinilor", cea de-a treia reuşită a dinamoviştilor purtând semnătura lui Axente.

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo regretă că nu a reuşit să concretizeze ocazia din finalul partidei derby, când după o acţiune pe cont propriu, Nistor a trimis mult peste poartă: "Dacă eram un pic mai inteligent la acel şut din final, poate câştigam cu 4-3 azi" a explicat în stilul său caracteristic, mijlocaşul lui Dinamo. 

Nistor crede totuşi că rezultatul partidei a fost unul echitabil, dar recunoaşte greşelile defensive făcute de echipa sa: "A fost un rezultat până la urmă echitabil, dar ambele formaţii au făcut greşeli. Se vede ca e început de campionat, mai avem de muncit. La primul gol, lipsa de marcaj. Al doilea gol, nu stiu cum a intrat mingea in poarta, n-am văzut decât peluza FCSB-ului bucurându-se. Este clar că trebuie să evitam astfel de greşli şi să fim mult mai atenţi!" a explicat Dan Nistor.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani subliniază calitatea derby-ului de azi şi crede că forţa grupului de la Dinamo înseamnă un mare plus pentru echipa sa în acest an: "Cred ca fotbalul nostru este în creştere. Avem 4 puncte dupa două etape, ne aşteaptă un meci greu la Mediaş, dar mergem să câştigăm. Individualităţile contează mai puţin, forţa grupului este mai importantă. Am fost conduşi de trei ori şi de trei ori am revenit!" a adăugat căpitanul dinamoviştilor.

Mihai Popescu: "S-a întors roata şi am egalat noi de data asta!"

Şi marcatorul golului egalizator a reacţionat la finalul meciului. Mihai Popescu a mărturisit că este fericit cu punctul obţinut duminică seara pe Arena Naţională: "Sunt bucuros că am adus un punct. În astfel de meci ne dăm şi ultimul suflu pe teren. Trebuie să câştigăm, chiar dacă astăzi nu am bătut. Aşa e fotbalul, de aceeea e frumos. S-a întors roata şi am egalat noi de data asta. Este OK şi un punct", a spus Mihai Popescu, la Telekom Sport.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, disputat în etapa a doua din Liga 1 s-a terminat la egalitate, 3-3, pe Arena Naţională, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dan nistormihai popescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare