Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor dinamitează derby-ul şi râde de stelişti: "În minutul 75 aveau crampe cu Lazio. Nu vor folosi aceeaşi echipă"

Dan Nistor dinamitează derby-ul şi râde de stelişti: "În minutul 75 aveau crampe cu Lazio. Nu vor folosi aceeaşi echipă"

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor e pregătit pentru derby-ul Dinamo - FCSB, programat mâine, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi liveTEXT cu faze VIDEO pe telekomsport.ro.

Mijlocaşul lui Dinamo crede că Dică va efectua numeroase schimbări în primul 11, după ce jucătorii săi n-au reuşit să reziste din punct de vedere fizic cu Lazio. 

"Meciul a fost foarte greu pentru ei. Unii jucători aveau crampe în minutul 75, dar e mai puţin important. Nu cred că vor juca mâine cu aceeaşi echipă cu care au jucat împotriva lui Lazio" - a spus Dan Nistor. 

"Golul marcat în Ghencea la victoria cu 1-0 e cea mai frumoasă amintire pentru mine. Sper să se repete şi în acest meci. Avem nevoie de cele trei puncte. Din ce am vorbit cu suporterii, am înţeles că vor fi peste 30.000 de dinamovişti la derby.

Sper să vină şi să pună presiune pe adversari, pentru că îşi vor pierde din calităţi şi din elanul după victoria de joi. Au făcut un joc foarte bun cu Lazio" - a spus Gabi Torje. 

 

 

Afla mai multe despre: dinamofcsbliga 1gabi torjedan nistor 

viewscnt
Articole similare