Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor după ce a aflat suma de transfer cerută de Gigi Becali pentru Florinel Coman: "Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă"

Dan Nistor după ce a aflat suma de transfer cerută de Gigi Becali pentru Florinel Coman: "Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul lui U Craiova a oferit o declaraţie în stilul caracteristic, după ce a aflat suma pentru care Gigi Becali negociază transferul la Orlando City, în MLS. Omul de afaceri e pregătit să-l vândă pe fotbalistul FCSB pentru 9 milioane de euro pentru 60% din drepturi.

Florinel Coman este subiectul unui transfer uriaş pentru Liga I. Americanii de la Orlando City au pus ochii pe mijlocaşul celor de la FCSB, iar Gigi Becali le-a trimis oferta şi aşteaptă răspunsul din partea oficialilor clubului din MLS.

"Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă. Mi se par foarte mari aberaţii. Se vorbeşte de foarte multe milioane de euro şi noi deocamdată scârţâim. Trebuie să arătăm mai mult fotbal, să arătăm şi în Europa şi apoi se poate vorbi de sute de milioane şi de miliarde şi mai ştiu eu ce", a declarat Dan Nistor pentru Antena Sport. 

Într-o intervenţie prin telefon la Telekom Sport, Ioan Becali a dezvăluit cum a negociat FCSB cu americanii.

 

Afla mai multe despre: dan nistorflorinel coman 

viewscnt
Articole similare