Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor îl dă de gol pe Mihai Pintilii. Ce urmează pentru căpitanul FCSB-ului: "Asta va face"

Dan Nistor îl dă de gol pe Mihai Pintilii. Ce urmează pentru căpitanul FCSB-ului: "Asta va face"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul lui Dinamo, Dan Nistor, crede că bunul său prieten Mihai Pintilii, actual căpitan la FCSB, nu se va retrage din fotbal prea curând.

Cu toate acestea, Nistor recunoaşte că i-ar plăcea ca fostul său coleg de la Pandurii Târgu Jiu să nu joace în derby-ul cu Dinamo, de săptămâna viitoare.

"M-aş bucura să nu joace, pentru că e un jucător foarte important, cred că cel mai important jucător. Eu cred că nu se va retrage", a declarat căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, la finalul meciului cu FC Voluntari.

Declaraţiile făcute de Dan Nistor vin în contextul în care Gigi Becali a anunţat la finalul meciului cu CFR Cluj că s-a înţeles cu Mihai Pintilii ca partida contra campioanei să fie ultimul său meci în tricoul FCSB-ului.

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Dinamoviştii s-au impus după un gol marcat în înferioritate numerică, în urma eliminării lui Deian Sorescu, jucător care a primit al doilea galben pentru o simulare. Oaspeţii au ratat un penalti, la scorul de 1-0.

 Au marcat: Montini '51, Puljici '78 / Balaur '75.

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare