Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, nemulţumit de erorile de arbitraj din partida cu Botoşani! ”Aşa au văzut dânşii, aşa au dat, ce putem să spunem!”

Dan Nistor, nemulţumit de erorile de arbitraj din partida cu Botoşani! ”Aşa au văzut dânşii, aşa au dat, ce putem să spunem!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din deplasare, contra lui FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Kage '35 şi Edjouma '42, iar pentru Craiova au înscris Koljic '31 şi Gustavo '58. Meciul de luni seara nu a fost lipsit de faze controversate. În minutul 31, Koljic a deschis scorul, după ce moldovenii au cerut fault în atac. Mai mult decât atât, Malcom Edjouma a egalat în minutul 42, după ce pe reluări s-a văzut clar că Joyskim Dawa a fost în ofsaid. 

La finalul meciului, Dan Nistor a spus că echipa lui a meritat victoria, după jocul prestat cu FC Botoşani. De asemenea, el a fost nemulţumit de maniera în care a fost arbitrat meciul. 

”Aşa au văzut dânşii, aşa au dat, ce putem să spunem!”

”Din păcate, Moşul a venit doar cu un punct. Cred că am meritat victoria, am avut foarte multe ocazii, dar ce putem face, trebuie să mergem mai departe. Ne mulţumim cu acest punct şi ne gândim la meciul de la Voluntari. Mister a avut o mică şedinţă cu noi la pauză. Ne-a spus ce am făcut bine şi ce nu am făcut bine. Cred că asta s-a văzut şi în teren. Trebuie să fim mai atenţi la faza defensivă.

Nu comentez arbitrajul, aşa au văzut dânşii, aşa au dat, ce putem să spunem. Asta este viaţa, mergem mai departe.

Nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză în tunel. Am intrat mai devreme la vestiar. Cred că a fost o mică ceartă, dar a fost un meci destul de tensionat. Cred că acel conflict s-a încheiat cu bine, nu a fost nimeni rănit, nu s-a întâmplat absolut nimic.

Ne aşteaptă un meci greu cu Voluntari. Trebuie să fim mai atenţi şi ne trebuie cele trei puncte pentru că echipele din spate s-au apropiat, unele chiar ne-au întrecut şi e foarte important acest meci pentru noi”, a declarat Dan Nistor, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: liga1-craiova-nistor 

viewscnt
Articole similare