Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor nu este mulţumit de victoria cu 2-0: ''Scorul un pic mincinos. I-am demolat pe cei de la Astra''

Dan Nistor nu este mulţumit de victoria cu 2-0: ''Scorul un pic mincinos. I-am demolat pe cei de la Astra''
Comentarii

U Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu cu 2-0, dar Dan Nistor, unul dintre cei mai importanţi jucători din Bănie, este nemulţumit de scorul mic de pe tabelă şi este de părere că echipa sa merita o victorie mult mai clară.

''Eu cred că scorul este un pic mincinios. Trebuia să fie un scor foarte mare pentru noi. În prima repriză, pot să zic că i-am demolat pe cei de la Astra. Nu-şi găseau locul pe teren. În a doua repriză, pot spune că ne-am relaxat un pic şi am redus un pic din motoare'', a declarat Nistor la flash interviul de la finalul partidei. 

Mijlocaşul Craiovei a vorbit şi despre eliminarea din UEFA Europa League, o adevărată umilinţă trăită de Craiova la Tbilisi, însă pe care Nistor o vede ca un simplu accident şi nu se înţelege de ce se vorbeşte despre plecarea lui Bergodi.

''La Tbilisi a fost un simplu accident şi sigur nu se va mai întâmpla. Va lăsa urme, asta e. Trebuie să ridicăm capul şi să arătăm în Cupă şi Liga 1 că a fost un accident. Suntem acelaşi lot, dar am avut prea puţină pauză, odihnă, după care am plecat în Austria, într-un mini cantonament, şi cred că s-a văzut în primele două meciuri.

În România, dacă pierzi un meci se vorbeşte de schimbare de antrenor. Nu înţeleg de ce. Acum trei săptămâni era să câştigăm campionatul cu acelaşi antrenor. Am obţinut o performanţă nemaipomenită, chiar dacă am terminat pe locul doi. După mine, nemeritat. Trebuie să arătăm că a fost un accident la Tbilisi şi să fim echipa din finalul sezonului trecut'', a mai spus fotbalistul.

Afla mai multe despre: dan nistoru craiova 

viewscnt
Articole similare