Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor rămâne la Craiova! ”Vin pe 12, că sunt naş, o să facem un botez şi o nuntă aici” A respins ideea unui transfer: ”Nu ştiu de Sepsi sau cu Mepsi!”

Dan Nistor rămâne la Craiova! ”Vin pe 12, că sunt naş, o să facem un botez şi o nuntă aici” A respins ideea unui transfer: ”Nu ştiu de Sepsi sau cu Mepsi!”
Comentarii

Craiova a fost învinsă cu 2-3 pe teren propriu, de către FC Botoşani într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

Botoşani a deschis scorul prin Al Mawas în minutul 9. Nistor a egalat în minutul 25, dar Chindriş i-a readus din nou pe modoveni în avantaj, după ce a înscris în minutul 45+3. Ivan a egalat în minutul 57, dar Papa a adus victoria lui FC Botoşani cu 3 minute înainte de finalul partidei. Meciul nu a fost lipsit de incidente. Ţigănaşu a fost eliminat de la Botoşani, iar Vătăjelu şi Bancu de la Craiova au fost şi ei trimişi la cabine. 

Dan Nistor a fost savuros după meci şi a vorbit despre evoluţia oltenilor de duminică seara.

”Ne-a mai rămas locul trei şi Cupa României în acest sezon. Am avut foarte multe ocazii de gol, păcat că nu am marcat mai mult. Nu avem ce să facem, asta este viaţă, nu vreau să mă mai uit înapoi şi să-mi aduc aminte ce s-a întâmplat”, a spus Dan Nistor.

Jucătorul oltenilor a fost întrebat dacă şi-ar fi dorit ca Botoşani să joace cu ei cum a evoluat contra celor de la FCSB, însă fostul jucător de la Dinamo nu a dorit să comenteze. 

”Prefer să mă abţin la această întrebare, nu este problema mea cum au jucat cu alţii. Au jucat foarte bine, au câştigat, îi felicit pe această cale şi le doresc multă baftă în continuare”.

De asemenea, Nistor a confirmat ca va rămâne la Craiova şi a negat ca ar fi fost tentat vreodata să plece la Sepsi. 

”Este un meci foarte important returul Cupei, trebuie să ne calificăm în finală. Mai am trei etape de campionat, semifinala, sper şi Cupa.

Apoi merg în vacanţă, după care vin pe 12, că sunt naş, o să facem un botez şi o nuntă aici în Craiova, apoi ne reunim şi începem treaba. Nu ştiu de unde aţi văzut dumneavoastră cu Sepsi sau cu Mepsi. Este absolut eronat totul”, a mai spus Nistor.

Dacă CFR va câştiga contra celor de la Sepsi, Craiova va ieşi, matematic, din cursa pentru titlul. Oltenii sunt pe locul 3, cu 37 de puncte.  

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare