Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor: "Rezultatul e echitabil. Cu siguranţă vom duce România acolo unde îi e locul!"

Dan Nistor: "Rezultatul e echitabil. Cu siguranţă vom duce România acolo unde îi e locul!"

Echipa națională

Comentarii

Dan Nistor a declarat, miercuri seară, după meciul Irlanda de Nord – România, scor 1-1, că rezultatul de egalitate este echitabil şi că el şi ceilalţi tricolori vor duce echipa României “acolo unde îi este locul”.

“Cred că am jucat destul de bine azi, am pasat, cred că rezultatul este echitabil.  Ne bucurăm de fiecare dat când suntem convocaţi, sperăm la convocarea din martie la CM să fim din nou prezenţi la echipa naţională. Înainte de aceste meciuri eram pe trei, urcăm încet-încet spre prima urnă. Cu siguranţă vom duce echipa naţională acolo unde îi este locul”, a spus Nistor la Pro TV.

El a menţionat că după părerea sa Mirel Rădoi va rămâne la echipa naţională: “Deocamdată dânsul nu ne-a spus absolut nimic, este selecţionerul echipei naţionale şi cred că va fi în continuare”.

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, liderul Austria a remizat acasă cu Norvegia, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+4. Nord-irlandezii au retrogradat în Divizia C, ocupanta primului loc promovează în Divizia A. România a terminat pe locul trei.



Ca urmare a rezultatelor de miercuri, România se va afla în urna a doua la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale.

 

Afla mai multe despre: dan nistorechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare