Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor s-a răzbunat pe contestatari după victoria cu Farul: „Mă bucur că le-am închis gura! Nu uitaţi că eu nu joc singur”

Dan Nistor s-a răzbunat pe contestatari după victoria cu Farul: „Mă bucur că le-am închis gura! Nu uitaţi că eu nu joc singur”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a câştigat duelul de pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-0.

Reacţia lui Dan Nistor după victoria cu Farul

La finalul meciului de la Cluj, Dan Nistor a avut un discurs dur pentru cei care l-au criticat. Fotbalistul ardelenilor a ratat un penalty împotriva celor de la FCSB, motiv pentru care a fost criticat la finalul acelei partide. Împotriva „marinarilor” însă, Dan Nistor a reuşit să înscrie golul victoriei şi a făcut show şi la flash-interviu.

„Am fost destul de dezampăgit de criticile primite. Eu nu joc singur, ca idee. Suntem mai mulţi pe teren, pe bancă, în lot, dar asta e. Astea sunt persoanele şi trebuie să le respect opinia. Eu personal mă bucur că am reuşit să le închid gura şi sper şi pe viitor să fac asta. Acest public minunat merită ca echipa să joace în play-off. Dacă jucăm cum am făcut-o astăzi, atunci cu siguranţă vom obţine toate punctele. 

Meciul cu Botoşani va fi cel mai greu pentru că cei de la Botoşani nu au nimic de pierdut. E un meci foarte important pentru noi, pentru spectatori, pentru oraş. Ar fi ceva senzaţional să ajungem în play-off. Anul trecut am jucat finala Cupei, anul ăsta de ce să nu fim în play-off? Cred că suntem pe un trend ascendent. Cel mai important lucru e că echipa a câştigat”, a declarat Dan Nistor după victoria cu Farul.

Afla mai multe despre: dan nistoru clujfarul 

viewscnt
Articole similare