Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor SPECTACTOL TOTAL după victoria cu Viitorul: ”Am înţeles că Negoiţă şi-a făcut implant de păr. Mi-e dor de dânsul!”

Dan Nistor SPECTACTOL TOTAL după victoria cu Viitorul: ”Am înţeles că Negoiţă şi-a făcut implant de păr. Mi-e dor de dânsul!”

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor a făcut un nou meci bun pentru Dinamo, iar la finalul partidei cu Viitorul a făcut spectacol la zona mixtă.

”Mă bucur că echipa a câştigat, ne-am îndeplinit obiectivul. Încet, încet urcăm, publicul m-a bucurat, încep să vină din ce în ce ma mulţi şi vorba aia, pe ei şi la caserie. Nu e niciun fel de problemă la club, cum au scris toate ziarele că Dinamo e în faliment. Nu o să fie Dinamo în faliment, chiar dacă unii vor nu o să fie” a mărturisit pentru început Nistor.

Mijlocaşul ”câinilor„ şi-a îndreptat apoi atenţia spre patronul Ionuţ Negoiţă: ”Sincer, mi-aş dori foarte mult să mai vină pe la noi, pentru că nu l-am mai văzut de mult timp şi chiar îmi e dor de dânsul. Înainte mai venea la Săftica, mai avea discuţii cu noi. Îi fac o invitaţie pe această cale şi îl aşteptăm la Săftica. Am auzit că şi-a făcut implant. Probabil de aceea nu o să-l mai recunoaştem, dar cu siguranţă îl recunoaştem. E acelaşi om bun, chiar dacă unii îl înjură, dacă nu era el, acest club era în faliment, aşa că să lăsăm răutăţile la o parte” a subliniat internaţionalul lui Dinamo.

Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo ar fi picat. Nistor a avut o replică şi pentru asta: ”Toată lumea îl înjura pe George Copos la Rapid şi vedeţi unde e Rapid. Aşa că eu zic că nu e o veste proastă” a mai adăugat mijlocaşul lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare