Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor, verdict dur pentru soarta lui Dinamo: "N-au nicio şansă. Vor pierde toate meciurile!"

Dan Nistor, verdict dur pentru soarta lui Dinamo: "N-au nicio şansă. Vor pierde toate meciurile!"

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor (32 de ani) nu-i prevede un viitor strălucit lui Dinamo, dacă fosta sa echipa va fi nevoită să joace cu juniorii ultimele meciuri din play-out-ul Ligii 1. "Câinii" n-au nicio şansă să rămână în prima ligă dacă vor fi forţaţi să trimită fotbalişti din academia clubului pe teren, consideră fostul căpitan al formaţiei din Ştefan cel Mare.

La Dinamo e un adevărat focar de COVID-19, după ce formaţia roş-albă a ajuns la un număr record de 21 de cazuri de jucători infectaţi cu Coronavirus, iar Liga i-ar putea forţa pe "câini" să joace cu juniorii ultimele meciuri din play-out-ul Ligii 1. Ar fi o veste groaznică pentru Dinamo, care află deja într-o situaţie extrem de grea în clasament, în plină luptă pentru a scăpa de retrogradare.

Nistor e convins că Dinamo e victimă sigură dacă va trimite juniorii pe teren.  "Din ce am auzit, play-off-ul sunt şanse foarte mari să se termine. La play-out este destul de greu, pentru că sunt mult mai multe meciuri decât în play-off şi aţi văzut ce probleme sunt la Dinamo, şi sper să nu mai apară şi la alte echipe. Sper să nu se întâmple acest lucru (n.r. - să retrogradeze Dinamo). E adevărat, s-au făcut multe greşeli şi în trecut. Dinamo nu are ce să caute în această situaţie şi sper să nu meargă în liga a doua. Din punctul meu de vedere, cu acei juniori n-au nicio şansă. Vor pierde toate meciurile. Dar poate va exista o soluţie, să se îngheţe play-out-ul", a declarat Dan Nistor, la Look Sport LIVE.

21 de cazuri de COVID-19 la Dinamo!

Aflată pe penultimul loc în play-out, Dinamo are lotul decimat. 18 fotbalişti şi trei membri ai staff-ului grupării din Ştefan cel Mare au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus. Valentin Lazăr, Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Răuţă, Ştefan Fara, Andrei Sin, Fabbrini, Aleksander Mitrovic, Dan Tălmaciu, Montini, Ionuţ Şerban, Ehmann, Mihaiu, Valentin Borcea, Nicuţescu şi Moldoveanu sunt jucătorii infecataţi cu COVID-19 de la Dinamo, în timp ce unul dintre maseuri, um membru al staff-ului tehnic şi unul al staff-ului administrativ au fost şi ei testaţi pozitiv.

Afla mai multe despre: dan nistordinamoretrogradare 

viewscnt
Articole similare