Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor vrea suporteri la meciuri: ”Măcar 25% din stadion să fie plin!” Ce spune despre Cristiano Bergodi

Dan Nistor vrea suporteri la meciuri: ”Măcar 25% din stadion să fie plin!” Ce spune despre Cristiano Bergodi
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I

A fost primul joc oficial pentru Cristiano Bergodi pe banca tehnică a oltenilor. Craiovenii au înscris ultimul gol pe final, în minutul 90+1 prin Koljic, cel care marcase şi primul gol al gazdelor. Pentru Astra a marcat Baicu.

”Important e că am câştigat, pentru că revenim după aproape trei luni de când nu am jucat un meci oficial, deci nu a fost uşor. Sper să fim în faţa tuturor, căci de-asta am venit la Craiova. Plecăm cu un dezavantaj pentru că nu avem suporterii alături de noi, dar mergem mai departe şi trebuie să continuăm pe această linie. Ne lipsesc fanii, pentru că una e să fie lângă noi şi una e să-i auzim în boxe” a spus Dan Nistor, după meci.

”Noi suntem bătrâni şi ne încălzim mai greu. Domnul Bergodi are şcoala italiană în spate şi pune preţ în primul rând pe defensivă şi apoi pe ofensivă. Sper că ne ajută şi sper să facem o treabă extraordinară împreună. Părerea mea este că ar trebui să se joace cu măcar 25% din capacitatea stadionului. Dacă se pot face spectacole de ce să nu se poată ca oamenii să vină la meciuri” a subliniat experimentatul mijlocaş al oltenilor.

Ştefan Baiaram, care a contribuit decisiv la victoria echipei sale s-a declarat şi el, foarte fericit, după victoria cu Astra: ”E o victorie foarte importantă pentru noi, mă bucur foarte mult că am înscris, dar nu acest lucru e cel mai important. Important e că am câştigat şi că am adus cele trei puncte. Mă bucur foarte mult că am contribuit la victorie. Toată lumea îşi doreşte să ia Craiova campionatul, nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp şi sperăm să o facem în acest an” a spus şi Baiaram, după meci.


 

Afla mai multe despre: baiaramdan nistor 

viewscnt
Articole similare