Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a acceptat cu lacrimi în ochi oferta pentru a pleca de la CFR Cluj: "Am plâns, am suferit". Unde va antrena

Dan Petrescu a acceptat cu lacrimi în ochi oferta pentru a pleca de la CFR Cluj: "Am plâns, am suferit". Unde va antrena

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a mărturisit că a suferit foarte mult atunci când s-a despărţit de CFR Cluj.

În vara anului 2018, după ce a câştigat primul titlu cu ardelenii, Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă din China: cinci milioane de euro pe an pentru a o salva pe Guizhou Hengfeng de la retrogradare.

Petrescu nu a reuşit minunea şi s-a despărţit de chinezi în martie 2019, revenind la CFR Cluj. Cu toate că mărturiseşte că a avut remuşcări, "Bursucul" admite că o nouă ofertă de acest gen l-ar pune din nou pe gânduri.

"Orice antrenor, când are ofertă.... Eu nu am avut ofertă de nerefuzat din China? Financiar era fantastică şi a trebuit să plec. Şi după aia poate nu mi-a părut aşa de bine, pentru că am plecat de la o echipă cu jucători adevăraţi, care vor performanţă.

A fost foarte greu când am plecat, să nu credeţi că am plecat de la CFR aşa... Am plâns, am suferit, nu a fost o plecare uşoară", a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu aşteaptă o nouă ofertă pentru a pleca de la CFR Cluj

Deşi au existat informaţii că ar urma să semneze cu Soci, Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj, iar ruşii şi-au găsit un alt antrenor. "Burscul" nu şi-a pierdut însă speranţa şi aşteaptă alte oferte pentru a pleca de la CFR Cluj.

"Ar fi bine să mă caute, deocamdată sunt doar zvonuri. Soci şi-a luat antrenor... Am zis că ar fi bine să mă caute ruşii, englezii, italienii... e bine să fii căutat. Dacă nu sunt căutat, ce mai fac?", a adăugat Dan Petrescu.

Dan Petrescu voia la naţională. Mesajul transmis de antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului la Gala GSP, apoi a vorbit şi despre postul de selecţioner. Deşi s-a zvonit că s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori pentru Cosmin Contra, antrenorul CFR-ului a negat acest lucru.

"Eu nu am fost contactat în această perioadă pentru postul de selecţioner. Dacă eram contactat, poate eram eu acolo acum. Dar dacă nu am fost contactat... Eu zic că era o perioadă bună în cariera mea şi zic că era momentul. Am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa naţională, zic eu. Nu că am refuzat... Am fost o dată la Kuban, apoi la CFR... Nici acum nu eram liber, dar cred că a treia oară nu poţi să refuzi echipa naţională.

Dacă ei au ales şi au ales bine, de ce trebuia să mai cheme pe alţii? Mi se pare mai normal să vorbeşti doar cu un antrenor, decât să vorbeşti cu zece şi să îi amăgeşti. A fost mai bine să vorbească direct cu cel despre care ei cred că o să aducă rezultate.

Rămâne de văzut dacă va fi aşa cu Rădoi. Under 21 e ceva, echipa mare e altceva. Dacă reuşeşte, face miracole, dacă nu, va avea scuza asta că e tânăr. Dar Rădoi are calităţi extraordinare. Îl cunosc, am stat şi în Dubai foarte mult cu el. Singura calitate pe care nu o are este experienţa. Şi asta nu ai cum să o câştigi direct. Dar ca şi calităţi de antrenor este incredibil, foarte inteligent. De asta a şi avut rezultatele cu U21. Şi sunt convins că şanse sunt, dar va fi mult mai greu la seniori", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare