Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a anunţat încă un transfer important: ”Sper să-l am mâine la antrenament!” Jucătorul a fost ofertat şi de Gigi Becali

Dan Petrescu a anunţat încă un transfer important: ”Sper să-l am mâine la antrenament!” Jucătorul a fost ofertat şi de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu susţine că joi s-ar putea pune la punct transferul lui Mihai Butean, jucător devenit liber de contract după ce n-a fost plătit de Astra timp de mai multe luni. Mijlocaşul de 22 de ani a fost ofertat şi de FCSB.

CFR Cluj este foarte aproape să realizeze încă un transfer important. Dan Petrescu susţine că-l aşteaptă la antrenamente pe Mihai Butean, jucător care doar ce a fost declarat liber de contract: ”Sper să-l am mâine semnat şi la antrenament, pentru că sâmbătă vreau să-l bag să joace, că nu mai am jucători”, a declarat Dan Petrescu.

În vârstă de 22 de ani, Mihai Butean a fost ofertat şi de Gigi Becali, care i-a promis un salariu lunar de 15.000 de euro. Însă Dan Petrescu a reuşit să-l convingă să meargă la CFR Cluj, după ce i-a promis că-l va transforma într-un jucător mai bun decât a fost el.

Mihai Butean este fost internaţional român de tineret, este mijlocaş central, dar poate juca şi fundaş dreapta. În acest moment, transfermarkt.com îl cotează la un milion de euro.

 

Afla mai multe despre: dan petrescubutean 

viewscnt
Articole similare