Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a avut dreptate! "Este inuman!" Cu siguranţă va fi nemulţumit după tragerea la sorţi din Europa League. Vestea primită de CFR Cluj

Dan Petrescu a avut dreptate! "Este inuman!" Cu siguranţă va fi nemulţumit după tragerea la sorţi din Europa League. Vestea primită de CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa învingătoare dintre Djurgården (Suedia) şi Europa (Gibraltar), în turul trei preliminar al Ligii Europa, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi de la Nyon. O tragere care nu-i va conveni lui Dan Petrescu, cel care nu şi-ar fi dorit o deplasare lungă.

CFR Cluj va întâlni Djurgården sau Europa, în turul trei preliminar al Ligii Europa

  • Câştigătoarea meciului dintre Djurgården (Suedia) şi Europa (Gibraltar) va fi stabilită la 17 septembrie.
  • La 24 septembrie va avea loc meciul din turul trei preliminar, iar CFR Cluj va juca în deplasare.
  • 2.000 de kilometri sunt între Stockholm şi Cluj. 
  • 2.600 de kilometri separă Clujul de Gibraltar. 

Dan Petrescu cu siguranţă se va declara ghinionist. După ce s-a plâns că nu e norocos la loviturile de departajare, în urma cărora a ieşit din preliminariile Champions League în faţa lui Dinamo Zagreb, acum "Bursucul" are un nou motiv de tristeţe. 

Printre altele, Dan Petrescu s-a plâns şi de deplasările pe care CFR Cluj le face, iar în turul trei preliminar al Europa League va juca fie în Suedia, fie în Gibraltar. De altfel, Dan Petrescu se aşteapta să dispute meciul în deplasare, conform declaraţiilor făcute într-o conferinţă de presă: 

„Dacă era mâine tragerea, la ce ghinioane avem... Dar şi aşa nu am încredere deloc, nu ştiu de ce, nu ştiu, clubul ăsta, sincer, e incredibil ce trageri la sorţi poate să aibă. Este inuman! Sunt convins că va fi o deplasare de 200 de ore şi vom juca în deplasare. O să vedeţi, nu avem norocul ăsta. Ce putem face?”, a declarat Petrescu, bulversat, înainte să se ridice de la masă.

CFR Cluj putea juca direct în play-off-ul Europa League

Contextul pandemiei de COVID-19, care a bulversat programul şi formatul obişnuit al competiţiilor europene, le-a oferit posibilitatea formaţiilor Tirana (Albania) şi Ludogorets (Bulgaria) să joace direct în play-off-ul Ligii Europa, deşi au fost eliminate din Liga Campionilor din turul al doilea.

Alte opt echipe care au părăsit cea mai importantă competiţie intercluburi la nivel european ar fi putut să se bucure de acest avantaj, printre care şi CFR Cluj, care a participat de pe ruta campioanelor în UCL.

Tragerea la sorţi din turul trei preliminar Europa League | Incredibil! Tottenham poate veni la Botoşani, FCSB şi CFR şi-au aflat adversarele

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucfr cluj europa leaguedan petrescu europa league 

viewscnt
Articole similare