Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a cerut public alte două transferuri la CFR: "Suntem descoperiţi". Mesaj pentru jucători: "Va fi foarte, foarte greu cu Hermannstadt"

Dan Petrescu a cerut public alte două transferuri la CFR: "Suntem descoperiţi". Mesaj pentru jucători: "Va fi foarte, foarte greu cu Hermannstadt"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a cerut public, în cadrul unei conferinţe de presă, noi transferuri la echipa sa. Totodată, tehnicianul a vorbit şi despre următoarea partidă de campionat, cu FC Hermannstadt.

Antrenorul campioanei a dezminţit zvonurile că s-ar fi certat cu conducerea echipei pe care o antrenează, însă a recunoscut că mai are nevoie de alţi doi jucători şi a cerut să se facă transferuri. Petrescu consideră că echipa este descoperită după plecarea lui Boli în Turcia. 

"Dacă zic că e nevoie de jucători, asta înseamnă că m-am certat? Eu cu conducerea colaborez mereu şi le spun, dacă spun la presă, înseamnă că m-am certat. Toţi antrenorii buni din lumea asta vor să îmbunătăţească lotul şi din categoria asta face parte şi Dan Petrescu, vrea mereu ca lotul să fie mai bun şi normal că cer mereu jucători dacă pleacă jucători, dacă pleacă 5, să vină 5, pleacă 7, să vină 7. 

E normal că suntem puţin descoperiţi cu plecarea lui Boli în apărare, aş vrea doi jucători pe post, ar trebui un jucător în apărare şi poate un alt jucător. Dacă nu, jucăm cu ce avem şi scoatem maximum cu lotul acesta".

Următorul meci pentru CFR Cluj este duminică, de la ora 21:30, împotriva lui Hermannstadt. Petrescu şi-a avertizat jucătorii înaintea partidei care se vede pe Telekom Sport 1. 

"De când a venit antrenor nou, echipa arată foarte bine, s-a văzut o schimbare, în afară de primele 2 meciuri pierdute, în următoarele au făcut 5 victorii şi 4 egaluri, sunt neînvinşi de 9 meciuri oficiale, se vede mâna antrenorului şi din ce am vorbit şi cu Debeljuh, toată lumea e fericită cu acest antrenor şi cum joacă. Va fi un meci foarte, foarte greu", a mai spus Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare