Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a contraatacat după ce Laszlo Balint a făcut praf arbitrajul din CFR Cluj - UTA, 2-1: "N-am fost niciodată avantajaţi în nicio fază, niciodată. Nu ştiu de unde atât ghinion acum"

Dan Petrescu a contraatacat după ce Laszlo Balint a făcut praf arbitrajul din CFR Cluj - UTA, 2-1: "N-am fost niciodată avantajaţi în nicio fază, niciodată. Nu ştiu de unde atât ghinion acum"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a considerat că echipa sa nu a fost avantajată de centralul Lucian Rusandu, în victoria cu UTA, scor 2-1. Totul, după ce Laszlo Balint a făcut praf anumite decizii de arbitraj luate în Gruia.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - UTA, 2-1, în Superligă

CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, formaţia UTA Arad, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Meciul din Gruia a fost tensionat, cu un penalty controversat acordat pentru gazde, un fault la centrul terenului care a anulat golul de 2-0 pentru CFR Cluj, cu eliminarea lui Maglica şi alte faulturi cerute de ardeleni şi neacordate de centralul Lucian Rusandu. 

La final, Dan Petrescu a dat vina pe ghinion pentru evenimentele din timpul meciului şi s-a arătat îngrijorat de soluţiile tot mai puţine din centrul atacului. 

De asemenea, "Bursucul" consideră că CFR Cluj are un sezon foarte bun, dar "problema" e că Farul Constanţa câştigă continuu. 

Balint, dezlănţuit după înfrângerea cu CFR: ”Îmi crapă venele! Nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci? Suntem proştii proştilor, ne ducem la balamuc!”

"Să zică că e fault la mijlocul terenului (n.r. - la golul anulat lui CFR Cluj pe finalul primei reprize). Pentru mine nu e fault, apoi lui Burcă i se face rău, e la spital. După pauză mă întrebam ce se mai poate întâmpla. 

UTA dă gol imediat, nu se putea mai rău. Camora a scăpat singur cu portarul şi ratează, iar apoi Maglica ia roşu, corect. Toate lucrurile au fost împotriva noastră. Nu ştiu de unde atât ghinion. Dacă era 2-0, 3-0 la pauză, nu se supăra nimeni, dar victoria e meritată, am suferit. 

Fiecare antrenor poate zice ce vrea. Balint să-mi zică o fază în care CFR a fost avantajată. Noi n-am fost niciodată avantajaţi în nicio fază, niciodată. Nu ştiu o fază în care să se zică că CFR a fost avantajată. 

Eu zic că echipa are foarte multe puncte, nu e un campionat excelent, dar foarte bun. Farul câştigă tot timpul, dar n-au avut cupele eurpopene. Noi avem 48 de meciuri jucate, aproape 50, dar ei au cu 20 mai puţine. L-am pierdut pe Maglica, Malele, Bîrligea. Să vedem ce facem în atac. 

Eu zic că facem un sezon foarte bun. Problema e că Farul face multe puncte", a declarat Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj uta 2-1laszlo balint 

viewscnt
Articole similare