Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu a dat o super lovitură cu jucător pe care Gigi Becali voia să-l transfere la FCSB: ”Aveam mare nevoie de el”

Dan Petrescu a dat o super lovitură cu jucător pe care Gigi Becali voia să-l transfere la FCSB: ”Aveam mare nevoie de el”

Liga 1

Comentarii

Dan Petrescu a dat lovitura cu un jucător pe care Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB. Gabriel Debeljuh s-a integrat excelent la CFR Cluj şi are deja două goluri în cinci apariţii.

Dan Petrescu a reuşit un nou transfer inspirat. În tentativa de a acoperi plecările lui George Ţucudean şi Lacina Traore, antrenorul lui CFR Cluj l-a transferat pe Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt, un atacant de 23 de ani pe care Gigi Becali a vrut să-l ia la FCSB.

Petrescu pare că a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Gabriel Debeljuh a fost transferat de CFR Cluj chiar înainte de meciul cu Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Chiar dacă CFR Cluj a fost eliminată, Debeljuh a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren: ”Rămâne de văzut dacă a fost meciul carierei sau a fost doar începutul”, a spus Petrescu după meciul cu Dinamo Zagreb.

Însă pare ca a fost doar începutul pentru Debeljuh. Atacantul croat a înscris şi în victoria cu 2-0 în faţa Astrei şi a fost unul dintre cei mai activi jucători de pe teren. Dan Petrescu n-a ratat ocazia să-l laude din nou: ”E un atacant care mie îmi place foarte mult. Are ceva din fostul meu jucător, Bilaşco. E un jucător care se bate, se apără, atacă, dă goluri... un jucător de careu de care aveam mare nevoie”, a spus antrenorul lui CFR Cluj, la finalul meciului cu Astra.

Dan Petrescu a dat lovitura cu un jucător care putea ajunge la CFR Cluj

Înainte să semneze cu CFR Cluj, Gabriel Debeljuh a fost în negocieri pentru un transfer la FCSB. Gigi Becali l-a remarcat în sezonul trecut şi a considerat că este o soluţie pentru ofensivă. Mai mult, Anamaria Prodan, patroana lui Hermannstadt, s-a arătat dispusă să-l lase să se transfere la CFR Cluj: ”Dacă patronul este încântat de evoluţiile lui Debeljuh... Pentru mine orice jucător de la echipa asta, mai ales de cei de care am grijă... Hermannstadt este un club care creşte jucători şi îi dă mai departe”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Însă Gigi Becali a avut ezitări, Dan Petrescu a intrat pe fir şi pare că a reuşit o lovitură pe piaţa transferurilor.

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...