Experiențe împreună.
You are here:

Dan Petrescu a dat răspunsul acum! "Accept cu plăcere". "Bursucul" îşi îndeplineşte visul dacă semnează contractul

Dan Petrescu a dat răspunsul acum! "Accept cu plăcere". "Bursucul" îşi îndeplineşte visul dacă semnează contractul
Comentarii

Agentul lui Dan Petrescu, Nikolay Pyrneu, a anunţat intenţia antrenorului român, după ce presa din Rusia a scris despre interesul lui Rostov pentru ex-tehnicianul lui CFR Cluj. "Bursucul" e de acord să revină pe banca tehnică după aproape jumătate de an.

Dan Petrescu, după informaţiile apărute în Rusia: "Accept cu plăcere"

Marţi, jurnaliştii ruşi au anunţat care sunt antrenorii care sunt pe lista lui Rostov, iar pe aceasta a fost inclus şi Dan Petrescu: "Vor fi purtate discuţii cu ei". Clubul a început slab sezonul, deşi conducerea vrea să vadă echipa, din nou, în competiţiile europene, după meciurile din Champions League şi Europa League, din anii trecuţi. 

La câteva ore de la informaţiile publicate de presa din Rusia, impresarul Nikolay Pyrneu a anunţat că Dan Petrescu şi-a dat acordul pentru eventualele negocieri cu Rostov. Mai mult, românul e dispus să accepte şi să uite de ofertele pe care le are, momentan, din zona Golfului: "În acest moment, nu am vorbit cu nimeni de la Rostov. Petrescu a spus în mai multe rânduri că el vrea să se întoarcă în Rusia. Intenţionează să revină şi să câştige un trofeu. Să joace şi în competiţiile europene, dacă totul decurge bine. 

Cu siguranţă, Dan Petrescu e interesat să lucreze la Rostov. Am vorbit cu el azi. A spus <<Dacă e vreo ofertă oficială de la Rostov, accept cu plăcere!>>. Nu mă ascund. Petrescu are propuneri din zona Golfului, dar prioritatea lui e să se întoarcă în Premier Liga. 

În opinia mea, Rostov e un loc bun pentru a reveni. La astfel de echipe trebuie să demonstrezi. Petrescu e un antrenor care se descurcă în perioadele dificile ale cluburilor şi mereu a produs rezultate. A câştigat campionatul României cu CFR Cluj trei ani la rând. Asta spune ceva. În competiţiile europene cu clubul din România, a făcut mai multe puncte decât toate echipele din Moscova. E un fapt. E cel mai puternic argument, după statistică", a spus impresarul, conform Soccer.ru.

Dan Petrescu e şomer din februarie, când s-a despărţit de Kayserispor, din cauza rezultatelor modeste în subsolul clasamentului din Turcia. Deşi a recunoscut că ar accepta şi o ofertă din România, mare dorinţă a "Bursucului" e să revină în Rusia, acolo unde le-a mai antrenat pe Dinamo Moscova şi Kuban Krasnodar. 

viewscnt
Articole similare