Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a explicat plecarea sa de la Jeonbuk: „Mă ataşasem de condiţiile extraordinare de acolo, dar...”

Dan Petrescu a explicat plecarea sa de la Jeonbuk: „Mă ataşasem de condiţiile extraordinare de acolo, dar...”

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu a ajuns în România după despărţirea de Jeonbuk, club din Coreea de Sud.

Dan Petrescu a explicat motivul plecării sale de la Jeonbuk

SuperDan a explicat că a avut parte de condiţii senzaţionale în Coreea de Sud, dar rezultatele modeste l-au făcut să ia o decizie radicală. Chiar dacă jucătorii l-au rugat să rămână, tehnicianul român a considerat că doar prin plecarea lui echipa poate să-şi revină.

„Mă ataşasem de club, de cei de acolo, de condiţiile extraoardinare. În nicio ţară n-am mai întâlnit un club aşa de bine organizat şi care să te lase să-ţi faci treaba fără presiune. Daci pierdeam 10 meciuri la rând, tot nu m-ar fi schimbat. Eu am zis că ar fi bună o schimbare, pentru că că serie aşa negativă n-am avut niciodată în 25 de ani de antrenorat.

Băieţii m-au rugat să mai rămân, dar nu. Mă bucur că azi au câştigat, am şi văzut fazele, iar norocul pe care nu l-am avut eu l-au avut ei. O să regret condiţiile de acolo, nivelul fotbalului de acolo.

Mi s-a părut cel mai greu campionat am antrenat, sunt foarte agresivi, nu te lasă să joci. Nu ştiu ce jucător din campionatul românesc ar face face. Până şi Boateng, care era foarte agresiv... i-a fost greu în Coreea, nu a reuşit să se impună până acum.

Am primit o lecţie de viaţă într-un campionat extraoardinar. Până şi când am aterizat m-au întrebat dacă am ajuns bine, patronul, şeful de la Hyundai, am rămas şocat, sincer.”

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare