Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a explicat transferul lui Cristi Manea: ”Îl cunosc foarte bine!” Motivul pentru care l-a adus înapoi

Dan Petrescu a explicat transferul lui Cristi Manea: ”Îl cunosc foarte bine!” Motivul pentru care l-a adus înapoi

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea lui Cristi Manea la CFR Cluj.

Fostul jucător deja al FCSB-ului, Manea nu s-a impus la formaţia lui Gigi Becali şi a ales, oarecum surprinzător, să revină în Gruia.

Dan Petrescu a explicat transferul lui Manea, chiar înainte de duelul direct cu FCSB: ”Cristi după Campionatul European a aşteptat o echipă, din păcate pentru el nu a venit, a pierdut pregătirea şi când pierzi pregătirea de iarnă sau de vară e greu să te integrezi” a mărturisit Petrescu.

”Ultima lui şansă a fost FCSB şi normal că el a ales ce e bine pentru el. Din păcate pentru el, nu a reuşit să se impună acolo, Creţu a jucat foarte bine meci de meci şi până la urmă faptul că îl cunosc bine şi accidentarea lui Susic de ultim moment, m-a făcut să apelez la el” a mai explicat antrenorul formaţiei campioane.

El a mai adăugat că nevoia CFR-ului de Manea se explică şi prin randamentul bun pe care internaţionalul de tineret l-a dat la precedenta sa aventură în Gruia: ”Avem nevoie de Cristi Manea cel care a fost aici doi ani la rând şi a jucat toate meciurile” a mai spus Petrescu. 

Afla mai multe despre: cristi maneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare