Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a făcut praf un jucător de la CFR: ”Am vrut să-l schimb în minutul 15! Era pe lângă meci total” Laude pentru Chindia

Dan Petrescu a făcut praf un jucător de la CFR: ”Am vrut să-l schimb în minutul 15! Era pe lângă meci total” Laude pentru Chindia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu l-a schimbat pe tânărul Itu după doar 28 de minute, imediat după ce Chindia a deschis scorul, iar la final nu l-a menajat deloc pe mijlocaş.

Petrescu a analizat partida cu Chindia şi i-a felicitat pe oamenii lui Viorel Moldovan pentru prestaţia de la Ploieşti.

”Cred că am vorbit degeaba toată săptămâna. Le-am zis că joacă ofensiv, dar degeaba. Ei au ceva din Viitorul, atacă mereu. Noi am jucat slab în prima repriză, dar a fost şi meritul Chindiei. Cred că se pot bate chiar şi pentru playoff. Le-am spus la pauză că aş schimba toată echipa. Am fost mai calm ca de obicei, am schimbat sistemul, am avut şi noroc.

Am vrut să-l schimb pe Itu în minutul 15. Era pe lângă meci. Nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că nu s-a antrenat bine săptămâna asta. El e un băiat bun, poate creşte, poate va face meciuri mai bune în viitor. Aurelio a intrat foarte bine şi are şanse mari să fie titular cu Celtic.

Sper ca Ţucudean să fie sănătos şi vom decide apoi dacă va juca din primul minut cu Celtic. Lui Deac i-am zis că am nevoie să joace tot meciul, să fie căpitan şi să-mi câştige jocul. A jucat rău cu Maccabi, nu mi-a plăcut deloc.

Noi plecăm cu şansa a doua în meciul cu CFR Cluj, asta este clar!”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dan petrescuitu 

viewscnt
Articole similare