Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a identificat principala problemă a fotbalului românesc: ”De asta n-avem niciun jucător român în primele cinci campionate din Europa!”

Dan Petrescu a identificat principala problemă a fotbalului românesc: ”De asta n-avem niciun jucător român în primele cinci campionate din Europa!”

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii români nu ajung în principalele campionate din Europa, deoarece mulţi dintre ei se consideră mai importanţi decât clubul.

”De asta n-avem niciun jucător român în primele cinci campionate din Europa!”

“Am încercat să lucrez la spiritul jucătorilor, să fim mai uniţi. În România sunt foarte mulţi jucători care cred că ei sunt mai importanţi decât echipa. De asta n-avem niciun jucător român în primele cinci campionate din Europa, doar în Italia avem doi sau trei. Pentru că noi răsfăţăm jucătorul. Antrenorul n-are nicio putere la noi în ţară. El e criticat de presă. Meciul de ieri a spus totul despre fotbal. Serioşi, modeşti, fotbalişti.

La noi, antrenorul care a câştigat vreo cinci campionate e criticat non-stop. Dar asta este altă discuţie. Meciul de ieri pentru mine a fost ceva fantastic, iar Ancelotti, cu care mai ţin legătura, a demonstrat că este antrenor, i-a făcut pe toţi să tacă. Îmi doresc să câştige Real Madrid pentru Ancelotti. În România sunt foarte mulţi jucători care se pun pe ei înaintea clubului. Şi asta e cea mai mare problemă. Talente avem, dar jucătorul nu pune clubul înaintea lui. Se pune pe el înainte”, a spus Petrescu.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri. Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalty).

Afla mai multe despre: dan petrescu-liga 1-liga 1 

viewscnt
Articole similare