Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a pregătit patru transferuri la CFR Cluj! "Eu ştiu ce jucători vreau". Primele mutări după titlul obţinut în Liga 1

Dan Petrescu a pregătit patru transferuri la CFR Cluj! "Eu ştiu ce jucători vreau". Primele mutări după titlul obţinut în Liga 1

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut că urmăreşte "trei, patru nume", pe care să le aducă în Gruia şi cu care să atace noul sezon.

Campioana României se pregăteşte din nou pentru grupele Champions League, dar va avea nevoie de un lot complet, pentru a face faţă şi în Liga 1. Dan Petrescu a infirmat posibilitatea ca Mario Balotelli să ajungă la CFR Cluj şi a susţinut că vrea să facă patru transferuri la CFR Cluj:

"Domnul Varga e patronul, poate să zică ce vrea. Eu ştiu ce jucători vreau. Am trei, patru nume, dar nu pot să spun nimic. Eu nu vreau să iau vreun jucător scump, să stricăm tot vestiarul. Trebuie să avem echilibru. Balotelli... Doamne fereşte!, nu, niciodată, în niciun caz", a declarat Dan Petrescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Dan Petrescu şi CFR Cluj vor face achiziţii low-cost, întrucât, surprinzător, nu sunt bani în Gruia: 

"E greu cu bugetul de transferuri. Timpul e scurt până la cupele europene, bani nu prea sunt. Nu ştiu, nu m-am văzut cu Neluţu Varga, să vorbim. Dar nu vor fi bani. Vreau să iau nişte jucători liberi, să vedem dacă reuşesc", a mai spus  "Bursucul". 

Fotbalistul din naţionala României pleacă de la CFR Cluj şi ajunge tot în Liga 1. Clubul care l-a convins: "Da!"

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare