Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a pus ochii pe "renegatul" din Liga 1. Transfer-surpriză la Kayserispor: fotbalistul e aşteptat să semneze

Dan Petrescu a pus ochii pe "renegatul" din Liga 1. Transfer-surpriză la Kayserispor: fotbalistul e aşteptat să semneze

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a pus ochii pe un alt fotbalist din Liga 1, în afara lui Constantin Budescu (31 de ani). "Bursucul" vrea să-l transfere la Kayserispor pe Alexandru Mateiu (31 de ani), "renegatul" Craiovei. Mijlocaşul a fost tras pe linie moartă la U Craiova şi Dan Petrescu îl poate scăpa pe Alexandru Mateiu de postura de rezervă de lux de pe "Ion Oblemenco".

Dan Petrescu a pus ochii pe "renegatul" din Liga 1. Transfer-surpriză la Kayserispor: fotbalistul e aşteptat să semneze

Alexandru Mateiu a ajuns rezervă de lux, iar Dan Petrescu îl poate scăpa pe mijlocaş de coşmarul din Bănie. Fotbalistul a fost sărit din schemă de Cristiano Bergodi, dar n-a revenit în primul "11" nici în mandatul lui Corneliu Papură, încheiat recent. "Renegatul" Craiovei poate ajunge în Turcia. Dan Petrescu îl vrea pe Alexandru Mateiu după ce a ratat transferul lui Damjan Djokovic, ajuns la Rizespor, echipa lui Marius Şumudică.

Cariera lui Alexandru Mateiu a intrat într-un con de umbră, Dan Petrescu ar putea reprezenta "colacul de salvare" pentru mijlocaşul aflat în atenţia campioanei CFR Cluj. Potrivit fanatik.ro, Dan Petrescu speră să-l ia gratis la Kayserispor pe Alexandru Mateiu, varianta de rezervă pentru Djokovic, croatul care a ales Rizespor, echipa lui Marius Şumudică, în detrimentul oportunităţii de a lucra din nou cu Dan Petrescu.

Alexandru Mateiu a ajuns rezervă la U Craiova după ce a Bergodi şi Papură au ales să se bazeze pe Dan Nistor, Ovidiu Bic, Vladimiri Screciu şi Mihai Căpăţînă.

Alexandru Mateiu a jucat 400 de minute în nouă meciuri din toate competiţiile acestui sezon la U Craiova. În Bănie din 2014, Mateiu a mijlocaşul a strâns 200 de meciuri, 10 goluri şi 10 pase de gol în tricoul oltenilor, club cu care a câştigat şi Cupa României în 2018.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Mateiu în prezent, potrivit specialiştlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru mateiu transfer kayserisporkayserispor transfer dan petrescualexandru mateiu kayserispor transferdan petrescu transfer alexandru mateiudan petrescu transfer alexandru mateiu kayserispor 

viewscnt
Articole similare