Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a pus ochii pe Ronaldo din Liga 1! Ce transfer plănuieşte CFR Cluj după ce "Bursucul" a cerut întăriri

Dan Petrescu a pus ochii pe Ronaldo din Liga 1! Ce transfer plănuieşte CFR Cluj după ce "Bursucul" a cerut întăriri

CFR Cluj

Comentarii

Situaţia de la CFR Cluj s-a complicat în ultimele săptămâni. Conducerea a anunţat că echipa nu se va prezenta la următorul meci din Liga 1, în timp ce Dan Petrescu a cerut întăriri. De altfel, antrenorul ar fi pus ochii deja pe un fotbalist din Liga 1, care ar putea întări mijlocul terenului.

CFR Cluj are probleme mari în plin campionat. Lotul are de suferit, după ce mai mulţi fotbalişti importanţi s-au accidentat, în timp ce alţii sunt ieşiţi din formă, iar aceste aspecte l-au determinat pe Dan Petrescu să ceară întăriri. 

"Ţineţi minte că mă plângeam? Voiam fundaşi centrali! Dar nu mi-a adus nimeni. Atunci, ne merităm soarta! Dacă nu sunt aduşi jucători, eu nu pot să joc fundaş central", a fost mesajul lui Dan Petrescu pentru conducere, după remiza cu Young Boys din Europa League, scor 1-1. 

Dan Petrescu a pus ochii pe Ronaldo Deaconu de la Gaz Metan

Telekom Sport a anunţat, luni, că Ben Youssef, fostul fundaş al Astrei, vine la Cluj, pentru a negocia transferul la campioana României. Se pare că pe lista lui CFR Cluj se află şi Ronaldo Deaconu, conform Fanatik

Dan Petrescu a pus ochii pe mijlocaşul lui Gaz Metan, care a marcat, duminică seară, în victoria echipei sale din Gruia, scor 2-1 cu CFR Cluj. 

Sursa citată anunţă că Dan Petrescu crede că Ronaldo Deaconu ar putea îmbunătăţi ofensiva echipei sale. 

Ronaldo Deaconu a fost adus de Gaz Metan la începutul acestui sezon. Mijlocaşul era liber de contract, după despărţirea de Sepsi. În acest sezon, Deaconu a marcat de două ori şi a pasat decisiv de două ori, în şapte meciuri. 

Relaţii tensionate la CFR Cluj. Nelu Varga, serie de reproşuri pentru Dan Petrescu. Ce nemulţumiri are patronul campioanei României

Afla mai multe despre: cfr clujronaldo deaconudan petrescu 

viewscnt
Articole similare