Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a răbufnit după cea mai "neagră" perioadă din carieră: "E cea mai mare prostie din lume". Ce şi-ar fi dorit antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu a răbufnit după cea mai "neagră" perioadă din carieră: "E cea mai mare prostie din lume". Ce şi-ar fi dorit antrenorul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a recunoscut că a avut una dintre cele mai rele perioade din cariera de antrenor, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Pe finalul campionatului câştigat de CFR Cluj, echipa a fost condusă în timpul meciurilor de secundul Valeriu Bordeanu. În tot acest timp, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Dan Petrescu a stat în izolare. 

Antrenorul principal de la CFR Cluj a fost iritat de toată situaţia, mai ales că nu s-a simţit rău din punct de vedere medical şi ar fi dorit să revină mai repede pe banca tehnică:

"Nu am avut probleme. Diagnosticul spune altceva. Mă simt excelent, aşa am fost mereu, dar ce sa facem?! Am respectat ce trebuie sa respect. A fost greu, mai greu decât pe stadion, au fost emoţii foarte mari. Nu am avut cum sa plâng de fericire, pentru că nu mai aveam energie.

Sunt aici, la greu. Cei din conducere au fost alături de mine, nu e uşor, chiar dacă am luat trei campionate se şterg cu buretele şi mergem înainte. Ne-am bucurat, am făcut miracol, dar trebuie să stăm cu picioarele pe pământ.

Faptul că nu aveam nimic, niciun simptom, nu eram lăsat să intru pe teren mi se pare cea mai mare prostie din lume. Eu după două zile trebuia să fiu pe teren, nu aveam nimic. Stăteam acasă şi nu aveam nimic, nici măcar un strănut. Vă daţi seama că mă simţeam rău de tot", a declarat "Bursucul", înainte de plecarea echipei în Malta pentru meciul din primul tur preliminar Champions League cu Floriana FC. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare