Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a rămas marcat de moartea lui Astori: ”Nu l-am cunoscut, dar am plâns când am aflat”

Dan Petrescu a rămas marcat de moartea lui Astori: ”Nu l-am cunoscut, dar am plâns când am aflat”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că a izbucnit în lacrimi când a aflat despre moarta lui Davide Astori. Pe 4 martie, fostul fundaş al Fiorentinei a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel, din Udine, unde urma să joace.

Fotbalul mondial a fost zguduit de o nouă tragedei. Pe 4 martie, Fiorentina a anunţat că Davide Astori s-a stins din viaţă. Avea doar 31 de ani. Fostul fundaş central a fost găsit în camera sa de hotel, iar medicii susţin că a făcut stop cardiac.

Dan Petrescu spune că a rămas şi el marcat de această tragedie. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că a izbucnit în plâns când a aflat vestea, deşi nu l-a cunoscut niciodată pe Astori:

”Am plâns, normal. Chiar dacă nu l-am cunoscut, chiar dacă nu l-am văzut... când am văzut imagini cu spectatorii de la Genoa şi Cagliari, care aşteptau să înceapă meciul şi ei au început să plângă, am început să plâng şi eu. Pentru că nu ai cum să nu plângi la o asemenea dramă”, a declarat Dan Petrescu.

Davide Astori a fost înmormântat pe 8 martie. Peste 20.000 de oameni au asistat la slujba care a fost ţinută la Santa Croce, în Florenţa. Printre ei, şi Tătăruşanu şi Ianis Hagi, care au fost colegi cu Astori la Fiorentina.

Afla mai multe despre: davide astoricfr clujdan petresculiga 1 

viewscnt
Articole similare