Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a rămas mut! Doi jucători s-au luat la bătaie chiar în timpul antrenamentului

Dan Petrescu a rămas mut! Doi jucători s-au luat la bătaie chiar în timpul antrenamentului

CFR Cluj

Comentarii

Tensiunea este la cote maxime la CFR Cluj, campioana României. Doi jucători s-au luat la bătaie chiar în timpul antrenamentului.

Dan Petrescu a rămas mut! Doi jucători s-au luat la bătaie chiar în timpul antrenamentului

Nu lipsesc momentele încârcate de tensiune în Gruia. Doi jucători, Alexandru Chipciu şi Rachid Bouhenna s-au luat la ceartă chiar în timpul antrenamentului. Totul a inceput cu nişte mici reproşuri, iar de la asta a mai fost doar un pas până când cei doi şi-au impărţit câteva lovituri serioase anunţă gsp.ro. 

Dan Petrescu a rămas mut, anunţă sursa citată anterior. Câţiva colegi au intervenit să îi separe pe cei doi şi să calmeze spiritele. 

Eventimentele au avut loc înainte de partida cu Academica Clinceni, unde cei doi au fost lot, semn că Petrescu nu i-a pedepsit!

Incidentul nu a fost amendat de Dan Petrescu. 

Tensiune mare la campioana României. Care e situaţia financiară, de fapt, la CFR Cluj! 

Campioana României a achizat datorii de sute de mii de euro spre foşti angajaţi, bani restanţi care-i puteau aduce probleme serioase campioanei României. Cristi Balaj a intervenit, a confirmat plăţile şi a dorit să dovedească faptul că nu se va intra în insolvenţă.

"Au tot existat amânări şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru înţelegere, pentru că urmau să-şi primească banii. Doar datorită amânării şi înţelegerii de care au dat dovadă... Ne-am onorat datoriile, o dovadă în plus că subiectul insolvenţă nu există. Nu s-ar mai fi plătit aceste datorii. Susţin afirmaţiile mele că nu ne gândim şi nu există un asemenea subiect. 

Despre restanţe s-a exagerat. A fost un salariu restant, un altul împărţit în tranşe. Luna aceasta vom plăti de azi într-o săptămână un alt salariu şi va rămâne un singur salariu restant. La ce salarii sunt la CFR Cluj şi la ce jucători sunt indisponibili şi sunt plătiţi, nu mi se par restanţe mari. Nu e ieşit din comun sau absurd. Nu e adevărat că unii şi-au primit banii şi alţii nu. 

La bonusuri nu ştiu exact, s-ar putea să mai fie şi bonusuri de luat", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

În urmă cu două săptămâni, au apărut informaţii că CFR Cluj se îndreaptă spre insolvenţă, pentru "a sterge" din datoriile mari pe care le are. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescchipciubouhenna 

viewscnt
Articole similare