Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a rupt tăcerea! OFERTE din Italia şi Anglia pentru el. Ultimul anunţ al său la CFR: "Mi-am dorit mereu să ajung într-un campionat puternic"

Dan Petrescu a rupt tăcerea! OFERTE din Italia şi Anglia pentru el. Ultimul anunţ al său la CFR: "Mi-am dorit mereu să ajung într-un campionat puternic"

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit deschis despre ofertele pe care le-a avut de-a lungul sezonului. "Bursucul" a refuzat rând pe rând mai multe echipe, întrucât nu a fost mulţumit de momentul în care aceste propuneri au venit.

Campioana României, CFR Cluj, a reuşit să se califice în 16-imile Europa League, după un parcurs aproape perfect într-o grupă dificilă cu Celtic, Rennes şi Lazio. La final, Dan Petrescu a vorbit despre ce planuri are în privinţa lotului: "Nu ne gândim acum la transferuri şi chiar dacă cădem cu echipe mai tari de unde să luăm noi jucători foarte buni şi pe gratis? Nu avem bani ca să cumpărăm jucători. Dacă avem bani puţini, trebuie să luăm jucători liberi sau din campionatul românesc. Nu cred că vom găsi ce îmi doresc eu. ca la orice club, vor fi plecări şi sosiri. Asta este sigur". 

Petrescu susţine că e un antrenor căutat, iar performanţele pe care le-a reuşit în a doua perioadă la CFR nu au rămas fără ecou: "Tot timpul mi-am dorit să ajung într-un campionat puternic, dar ofertele care au fost pe partea mea au fost fie de la echipe din divizia B, din Italia şi Anglia, ori de la echipe de pe ultimele locuri, în timpul campionatului. Mi se pare că ar fi foarte greu pentru mine să iau o echipă din Italia sau Anglia care este pe ultimul loc. Dacă aş lua de la început o echipă sigur m-ar interesa, dar nu am avut norocul să primesc această ofertă", a mai spus "Bursucul". 

Odată cu victoria împotriva lui Celtic, CFR Cluj a reuşit să devină echipa din România care obţine cel mai mare punctaj în grupele Europa League:"Credeţi că după acest rezultat mai are cineva din fotbalul românesc să spună ceva rău despre dumneavoastră? E o ţară liberă, democraţie, fiecare spune ce vrea. Sigur e un record în România, nimeni nu a reuşit să facă 12 puncte. Au demonstrat că sunt foarte puternici, caractere extraordinare şi un spirit de luptă fantastic", a mai spus tehnicianul campioanei. 

Afla mai multe despre: dan petrescuoferte dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare